Hengeldiscount pakt uit op Visma

03 maart 2016 | Berend Masselink

Kikkerimitaties voor de ‘hartverzakking’ bij een aanbeet; zitsystemen van de bekende merken; en demo’s van method-systemen en Mondial voertjes: Hengeldiscount pakt uit op de Visma!

 

Hengeldiscount

Het is heus niet alleen kunstaas wat de klok slaat bij Hengeldiscount; bezoekers aan de winkels in Oldemarkt weten dat als geen ander. De winkel ademt hengelsport en alle disciplines komen ruim aan bod. Het geheim zit hem in het complete aanbod; de unieke producten, die deels via eigen import worden verkregen, en in de bulkkortingen die je er kunt scoren.

 

Visma

Ga je naar de Visma, dan is er des te meer reden tot verheugen, want Hengeldiscount pakt hier flink uit. Zo zijn er kunstaasdemonstraties van diverse teams en merken zoals het Westin team in de persoon van Luc Coppens, maar ook van team Shimano, team Penn en witvisteam Sensas-Mondial. Er is tevens uitleg over method-systemen en er zullen voerdemonstraties plaatsvinden. Alle vaste hengels worden op volle lengte uitgestald, terwijl ook diverse zitsystemen van bekende merken uitgeprobeerd kunnen worden. Een ‘Penn shop’ compleet met Scandinavië-materiaal voor zeevisliefhebbers en biggame-kunstaas voor de grotevissenvangers zijn eveneens te bewonderen.

Hengeldiscount pakt uit op Visma 2

Nieuw: de Rawbite in andere maten

Acties

In het 200 m² grote roofvis-walhalla is niet alleen Shimano shop te zien, maar vind je ook nieuwe Westin hengels, de nieuwste Westin kunstaasjes zoals de Rawbite, en oppervlaktekikkers voor ‘verschrikkelijke’ aanbeten. Acties zijn er zoals gebruikelijk bij Hengeldiscount voldoende. Op zoek naar Grinders? Je betaalt er twee voor 25 euro en Grandma’s (9 inch) koop je eveneens per twee voor 25 euro. En dit is nog maar een kleine greep uit het grote geheel. Kom dus zeker even langs in hal 1 bij stand nummer 25 op de Visma en profiteer van het aanbod.

 

Meer informatie: www.hengeldiscount.nl


 

Lees meer over:
Visma Kunstaas Hengeldiscount

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.