Garbolino plateaus voor zijkant, achterzijde of hoekzijde van je kist

17 maart 2020 | Redactie

Garbolino heeft inmiddels acht aasplateaus om uit te kiezen en zelfs dat aantal maakt het nog moeilijk om een keuze te maken. Leuke bijkomstigheid is dat je bij aanschaf van een nieuw model Garbolino viskist, zoals de nieuwe Gold,  gratis een XL model aasplateau krijgt meegeleverd. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen uit het XXL model, of het unieke achterzijde model of zelfs een hoekplateau…

 

 

Nooit meer ruimtegebruik op je Garbolino viskist...

 

Achterplateau

Je leest het goed, ook voor de achterzijde van de kist heeft Garbolino een oplossing beschikbaar  voor het handig ‘parkeren’ van spulletjes die je bij de hand wil hebben, zoals extra aasbakjes, of gereedschap als hakenstekers, handdoek of aasbakken. Deze Desserte Arriere meet 70 x 28 cm.

 

 

XXL aan de zijkant...

 

 

 

 

 

Of aan de achterzijde (foto links)...

 

XXL: inklappen...

 

XXL: uitklappen...

 

Grote XXL

Veel witvissers hebben veel ruimte nodig, dus Garbolino komt ze tegemoet met extra aanbod aan aasplateaus. Zo biedt de opklapbare Desserte XXL een enorme extra ruimte naast de kist (110 x 45 cm), maar is in opgevouwen toestand (60 x 45 cm) makkelijk te transporteren. De plateaus hebben geen poten die in de weg zitten, maar een stevige simpele tweevoudige steun die op de meeste 25 en 36 mm poten past.

 

Of het hoekplateau op één van de voorpoten...

 

Hoekplateau

Blijft er dan nog iets te wensen? Een hoekplateau zegt u? Ook die heeft Garbolino. Het Desserte Angle model kan op een van de voorpoten en biedt 40 x 40 cm ruimte. Garbolino, je denkt ook aan alles!

 

Bekijk alle toepassingen in de nieuwe 2020 catalogus of klik hieronder op de foto.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.