Compleet Deeper-pakket voor de winter

29 november 2019 | Redactie

Een compleet Deeper-pakket met een wel heel aantrekkelijke prijs! De prijs is gelijk aan die van een losse Deeper Chirp+, maar nu krijg je er accessoires bij ter waarde van € 60,-. Met de Winter Bundle kun je alle seizoenen aan. 

 

Het speciaal geprijsde pakket bestaat uit:
    • 1x Deeper CHIRP+
    • 1x Thermos fles
    • 1x Nekwarmer
    • Fluo-Green Night Cover 

 

Dit is de eerste mobiele visvinder met Chirp technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om in zeer ondiep water vis te scannen, tot vijftien centimeter onder het oppervlak. Daarnaast is het ook mogelijk om te scannen tot een diepte van 100 meter. De Chirp technologie is voorzien van drie sonars, onder een gradenhoek van 7, 16 en 46. Deze verschillende gradenhoeken kunnen (vissen) waarnemen vanaf één centimeter... Dit betekent dat je de zwermen kleinere vissen ook op beeld kunt zien.

 

 

Een traditionele sonar zend een enkele frequentie puls uit om de zoveel seconden. De Chirp Sonar technologie (Compressed High Intensity Radiated Pulse) zend continu verschillende frequenties uit waardoor er een veel duidelijker beeld ontstaat van wat er onder water precies afspeelt. Daarnaast is de resolutie van de Chirp sonar vele male hoger dan bij een normale sonar, dit resulteert in een veel gedetailleerder beeld.

 

Natuurlijk is deze Deeper Chirp variant ook uitgevoerd met een ingebouwde GPS. Deze maakt het mogelijk GPS kaarten te maken van je favoriete visplekken. Deze kunnen met behulp van de app opgeslagen worden op je computer of telefoon.

 

 

Doordat de batterij super snel te laden is ben je zo weer terug aan het water. Tot 80% in 45 minuten en 100% in 75 minuten.

 

Bekijk het bij je eigen hengelsportaak of o.a. bij:

https://www.hengelsportvught.nl/boten/fishfinders/deeper/deeper-chirp-winter-bundle-

https://www.woutvanleeuwen.nl/fishfinders/39502-deeper-chirp-winter-bundle-4779032950572.html

https://www.markerworld.nl/a-53105361/raymarine-lowrance/deeper-smart-sonar-chirp-winter-bundle/

https://shop.karper.nl/deeper-chirp-winterbundel.html

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.