Donderdag laatste (online) korting voor de beurs in Utrecht!

26 november 2019 | Redactie

Aanstaande vrijdag 29 november gaat de Hengelsport- en Botenbeurs van start. Tot en met zondag 1 december is de Jaarbeurs in Utrecht hét podium voor de hengelsport in Nederland, waar de sportvisserij zich in alle diversiteit presenteert. Degenen die nog geen (online) kaartjes hebben, kunnen nog tot en met donderdag met korting bestellen, anders betaal je 15 euro aan de kassa.

 

 

Met een online kaartje omzeil je de rij voor de kassa en spaar je geld uit. Tot en met donderdag 28 november 2019  betaal je hiervoor € 10,50  exclusief € 1,- servicekosten. Klik hier om te bestellen. Maar wie weet heb je al een entreekaartje, en maak je ook kans op die prachtige visreis naar IJsland ter waarde van 6000,- euro.

 

 

 

Demonstraties van tal van specialisten in de vijvers...

 

Ontwikkelingen

De Hengelsport- en Botenbeurs, die van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt, is de belangrijkste beurs voor zowel de fanatieke sportvisser als de beginnende of instappende sportvisser. Hier zie je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van boten, buitenboordmotoren, hengels, werpmolens, vaste hengels, werpreels, lijnen, voer, aas, kunstaas en alle accessoires voor het sportvissen.

 

 

Vaste stokken uitproberen...

 

 

Genoeg te beleven voor de jeugd!

 

Activiteiten

Ook krijg je demonstraties en lezingen voorgeschoteld, en informatie over visstekken, vergunningen, de Vispas, en is het voor de jeugd een heerlijke dag uit met allerlei activiteiten. Bekijk de website voor openingsstijden, activiteiten en standhouders!

 

 

Deze NS aanbieding is ook een prachtige deal: mijd de files, lekker in de trein en je wordt op een steenworp van de Jaarbeurs afgeleverd...klik op het logo voor info

 

Bekijk de promotiefilm hieronder en raak alvast in de stemming!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.