‘Waanzinnige Opruimingsdagen’ Robby Fish begonnen

19 november 2019 | Redactie

Vanaf vandaag, dinsdag 19 november, t/m zaterdag 23 november 2019 woeden in het Belgische Wommelgem de ‘Waanzinnige Opruimingsdagen’ bij Robby Fish. Een jaarlijks spektakel met kortingen van 30 tot 70% en onder meer 300 molens die de deur uit moeten…

 

Vandaag van start gegaan...

 

Nieuwe collectie

De gezellige opruimdagen in de zaak bij Antwerpen trekken altijd veel belangstelling, zowel vanuit heel België als uit Nederland. Maar denk erom; wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wacht daarom niet te lang als jij je zinnen op iets moois hebt gezet! De materialen die met de Waanzinnige Opruimingsdagen van de hand gaan, variëren van nylon en dobbers tot strandhengels, vaste hengels, roofvishengels, karperhengels tot vliegvishengels. Veel aanloop verwacht men ook voor de 300 molens die plaats moeten maken voor de nieuwe collectie. En natuurlijk zijn er duizenden stuks kleinmateriaal om je voorraden aan te vullen.

 

Genoeg merken om uit te kiezen...

 

Mis het niet

Mis het niet, en zorg dat je er op tijd bij bent want de afgeprijsde artikelen liggen er zolang de voorraad strekt! Klik hier om naar de website te gaan.

 

 

Grote kortingen in alle disciplines...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.