Je laatste tocht in een camo kist van Glory Boats

18 november 2019 | Redactie

Joel Schmidt uit het plaatsje Little Rock in Arkansas (USA) kan zeggen dat zijn klantenkring voornamelijk bestaat uit dode sportvissers en jagers. Schmidt en zijn vrouw Jennifer maken met hun bedrijf Glory Boats namelijk doodskisten in de vorm van (camo) visboten en jachtboten…

 

Gone fishing...

 

Way of life

Deze opmerkelijke business werd een jaar geleden door Schmidt opgestart. Hij kwam op het idee bij het ziekbed van zijn eigen vader, die na een lelijke val uiteindelijk kwam te overlijden. “We kennen ze allemaal,” aldus Schmidt, “de mensen voor wie jagen en vissen zodanig een ‘way of life’ is geweest.” Juist voor deze mensen heeft het een grote symbolische waarde om er hun ‘laatste tocht’ in te maken.

 

 

Modelletje Pink Camo...

 

Jon Boats

Glory Boats levert de kisten in onder meer de volgende kleurpatronen: woodland camouflage, marsh grass en pink camo. Voor een exemplaar vraagt hij 2800 US dollar. De aluminium modellen zijn afgeleid van de bekende Jon Boats en ‘Made in the USA’.  Schmidt vertelt dat het vooral bij mannen voorkomt dat ze niets regelen of bedenken voor hun uitvaart, en voor de familie is dit vaak een uitkomst.

 

Klik hier voor meer informatie over Glory Boats.

 

 

 

De laatste tocht...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.