Preston legt de lat hoger met Dura Side Eye dobbers

06 november 2019 | Redactie

Dobbers krijgen er flink van langs wanneer je vaak in karpervijvers of commercials vist. Vooral het oogje wordt nogal eens uit het drijflichaam gerukt. Preston Innovations wilde hier een eind aan maken en ontwikkelde de Dura Side Eye…

 

Sterk spul, die nieuwe Preston dobbers...

 

Des Shipp

De nieuwe dobber moest supersterk zijn met een stevig oog, en mocht de presentatie en prestaties van de dobber niet beïnvloeden. In samenwerking met topvisser en productontwikkelaar Des Shipp is zo de Des Shipp Commercial Slim range geboren, met een oog-systeem dat je nooit meer in de steek laat.
 

 

Mooie graphics...

 

 

 

 

Hier kun je goed zien hoe het oogje rond de 'stem' geschoven wordt...

Rohacell

Het oog van de dobber is gebouwd rond de (onder)antenne, wat betekent dat alle druk op de antenne wordt uitgeoefend en niet op het Rohacell schuimlichaam. De dobberserie is fraai afgewerkt en verkrijgbaar in vijf modellen. Reeds gezien bij Kruidenier Hengelsport, waar ze ook via de webshop te bestellen zijn.

 

 

Flexibel, en dus sterk...

 

Klik op de foto om naar de specificaties te gaan van de nieuwe dobbers...

 

Kortrijk

Voor de mensen die komend weekend naar de hengelsportbeurs in Kortrijk gaan, is het leuk om te weten dat Des Shipp hier ook aanwezig is om alle vragen te beantwoorden en ook de dobberserie met de Dura Side Eyes te laten zien!

 


 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.