Prachtige 2020 witvisnieuwtjes van Garbolino

03 november 2019 | Redactie

Met de nieuwe producten voor 2020 in aantocht, kijken veel witvissers uit naar het nieuws dat Garbolino te melden heeft. Halverwege november 2019 komen de eerste nieuwe producten in de winkel, dus nog even wat nachtjes slapen om onderstaande juweeltjes te mogen aanschouwen en vasthouden…

‚Äč

 

De nieuwe Gold molen komt half november in de winkel...

 

Gold molen

De nieuwe Gold molen is een juweel in drie verschillende maten. De 359 is ideaal voor de matchhengel of picker, met 9 kogellagers, een 6.1:1 gear-ratio met een inhaalsnelheid van 1 meter per slingeromwenteling. De maat 459 is geschikt voor de lichte feederhengels, met 9 kogellagers, een inhaalsnelheid van 1,05 meter per slingeromwenteling en gear-ratio 6.1:1, terwijl de maat 559 voor de zwaardere feeders of grotere afstanden de beste keus is, met zijn 9 kogellagers; een 5.1 gear-ratio en 95 cm lijn per slingeromwenteling.

 

 

In drie maten...

 

Multi-verstelbare feederarm

Deze nieuwe feederarm voor 2020 van Garbolino is op twee plaatsen verstelbaar. Dankzij onder meer de vierkante buis en dubbele bevestiging op de kist is hij zeer stabiel en stevig.

 

 

 

Nog een opvallend nieuwtje, deze dubbel verstelbare feederarm...

 

Onderlijnendoos

Ook nieuw voor 2020 is de is onderlijnendoos van Garbolino. Er komen twee uitvoeringen, de XL met ruimte voor onderlijnen van 10, 15 en 20 cm; en de L uitvoering voor uitsluitend onderlijnen van 15 cm. En zoals Garbolino het goede voorbeeld geeft: ook aan de achterzijde van de kist kun je ruimte creëren om dit soort spullen onder handbereik te houden!

 

Klik hier voor meer informatie over Garbolino Nederland.

 

 

In twee maten...

 

 

Omdat het kan bij Garbolino: de nieuwe onderlijndoos opbergen achterop de viskist...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.