Robbyfish: ‘Waanzinnige Opruimingsdagen’ vanaf 19 november

02 november 2019 | Redactie

De maand november is begonnen en bij Robby Fish in het Belgische Wommelgem maakt men zich reeds op voor het spektakel dat gaat plaatsvinden van dinsdag 19 november t/m zaterdag 23 november 2019. De trouwe klanten weten het, want er is niks gelogen van die slogan ‘Waanzinnige opruimingsdagen’…

 

 

Zet het in je agenda, vanaf dinsdag 19 november begint het...

 

Nieuwe collectie

De gezellige en complete zaak dichtbij Antwerpen gaat de uitlopende producten van de hand doen met kortingen van 30 tot 70% om plaats te maken voor nieuwe materialen en producten. De nieuwe collectie voor 2020 staat al gereed, dus dat betekent dat veel fraaie hengelsportmaterialen voor een koopje zijn te verkrijgen bij de tienjarige hengelsportzaak.

 

 

Ook 300 molens gaan er tegen kortingen uit...

 

Zo’n 300 molens

De materialen die met de Waanzinnige Opruimingsdagen van de hand gaan, variëren van nylon en dobbers tot strandhengels, vaste hengels, roofvishengels, karperhengels tot vliegvishengels. Bovendien zullen zo’n 300 molens (!) de deur uit moeten, en kan iedereen natuurlijk voordelig duizenden stuks kleinmateriaal inslaan.

 

 

In alle disciplines grote kortingen...

 

Mooie prijzen

Wie de Waanzinnige Opruimingsdagen kent, weet dat ze gepaard gaan met koffie, hapjes en drankjes, en ook zullen er prijzen uitgedeeld worden. Wie alvast het Facebook-bericht van 3 oktober deelt, maakt al kans op een mooie campingaz BBQ en tal van andere mooie prijzen.

 

 

Zolang de voorraad strekt

Mis het niet, en zorg dat je er op tijd bij bent vanaf dinsdag 19 november want de afgeprijsde artikelen liggen er zolang de voorraad strekt! Klik hier om naar de website te gaan.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.