Nog enkele weken tot de ‘driedaagse van Utrecht!

01 november 2019 | Redactie

Met nog maar een paar weken te gaan begint eind deze maand november de driedaagse Hengelsport- en Botenbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. De beurs is volledig volgeboekt, alle exposanten zijn bekend en het programma is compleet. Deelnemende standhouders en het programma zijn online te bekijken. De laatste kans op een Early Bird korting van 5 euro kun je nog benutten door je e-ticket online te bestellen!

 

In de demonstratievijvers kun je oefenen met Hobie kajaks en bellyboten!

 

Drempel laag

De 18e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs is uniek met het meest uitgebreide programma ooit. De deelnemerslijst is indrukwekkend met voor elke sportvisser wat wils op het 20.000 m² grote beursoppervlak: klik hier voor de deelnemerslijst!  

 

Voor het volledige programma klik je hier en je kunt dan tevens de lijst met lezingen bekijken.

 

Om de drempel naar de grootste hengelsportbeurs van Europa zo laag mogelijk te houden, is er nog een laatste actie waarmee een ticket met €5,- korting geboekt kan worden.  Tevens kunnen kinderen t/m 13 jaar de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. En natuurlijk krijgen de eerste 250 kids t/m 16 jaar die de beurs bezoeken een gratis Albatros hengel en 1 kg Berlok voer.

 

 

Klik op het logo om je e-ticket te bestellen!

 

 

'Fietsend' oefenen in een Hobie kajak op de beurs...

 

Beleving

De Jaarbeurs is drie dagen lang omgetoverd tot een walhalla voor de hengelsportliefhebber. Laat je verrassen door de meest prachtige stands, de nieuwste producten en kom kijken bij één van de grootwaterbassins. Inspiratie genoeg, ook met lezingen van o.a. Michiel Pilaar, Jan van de Bovenkamp en Sean Wit. Bekijk een demonstratie bij de forellenwaterbak of kom naar het vernieuwde Social Media Plein voor een meet&greet en maak een foto bij onze allereerste ‘Selfie wall’. Ook niet te missen zijn de demonstraties met bellyboten en Hobie kayaks. Het is zelfs mogelijk om een bellyboat of Hobie Kayak uit te proberen. 

 

 

Dagelijks een gratis hengel en lokvoer voor de eerste kinderen t/m 16 jaar...

 

De Hengelsport- en Botenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 in de Jaarbeurs Utrecht  is een must voor elke hengelsportliefhebber. Bestel nu je ticket met EARLY BIRD korting, en maak kans met je e-ticket op een visreis naar IJsland voor 4 personen t.w.v. € 6.000! Vergeet ook niet de beurs intussen op Facebook en Instagram te volgen voor de leukste winacties.

 

Met de NS naar de beurs

Wil jij graag met de trein naar de Hengelsport- en Botenbeurs?  Bestel dan een combinatie ticket (entree + retour treinticket) voor €25,- via spoordeelwinkel.nl

 

 

Mooie actie om met de trein naar de beurs te komen!

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.