Dynamite Baits: ‘paste’ voor karpervissers en witvissers

27 oktober 2019 | Redactie

Veel sportvissers zijn ooit begonnen met een vaste hengel met daaraan een dobber en deeg. Deeg? De jongste generatie sportvissers moeten misschien even nadenken bij dat woord, wat staat voor met water gekneed brood. Maar tegenwoordig is er dankzij ‘paste’ een veelzijdig alternatief, dat met het juiste voer erbij, een aanwinst is voor zowel karpervissers als witvissers.

 

Paste is geweldig haakaas en kneedbaar voer voor zowel karpervissers als witvissers...

 

Rond je boilie

‘Paste’ (spreek uit als ‘peest’) is er in veel kleuren, smaken en diverse bestanddelen. Het voordeel is dat je het in alle vormen kunt kneden die je maar wilt – een mooi gegeven om dressuur te doorbreken. Paste kun je als haakaas gebruiken, maar ook rond je boilie kneden (karpervissers) of als attractie in je methodfeeder duwen en je mini-boilie of haakaasje in duwen (witvissers). Vis je met een vaste stok, dan is het reuze eenvoudig om een bolletje paste aan de haak te prikken in de juiste smaak van de dag.

 

Robin Red paste aan de haak (rechts) en wat Robin Red pellets (links) er omheen strooien werkt altijd...

 

SwimStims

Dynamite Baits is misschien wel de kampioen van de ‘paste’. Het merk heeft legio smaken in het assortiment, zowel voor de karpervissers als de witvissers. Daartussen beroemde flavours zoals de Robin Red, SwimStims of de Halibut. Maar ook minder bekende die je mooi kunt aanbieden met een voertje erbij van dezelfde flavour, zoals pellets of grondvoer. En dat maakt het nou zo leuk, want de mogelijkheden en combinaties zijn bijna eindeloos, maar zeer effectief wanneer je de juiste combinatie voor jouw sessie kunt kiezen.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.