Hengelsport- en Botenbeurs 2019: het paradijs voor de witvisser

20 oktober 2019 | Redactie

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 word je geïnformeerd over alle nieuwste snufjes op gebied van witvis. Diverse nationale en internationale exposanten staan  klaar om het nieuwste topmateriaal  te showen.  Liever een lezing volgen? Neem dan plaats in de lezingenzaal en luister naar het verhaal van witvis-expert Jan van de Bovenkamp.

 

Veel witvisnieuws op de beurs, onder meer bij Berendsen Lokvoeders...

 

Op gebied van witvis zijn er veel nieuwtjes en heuse primeurs te vinden. Hieronder enkele voorbeelden van de standhouders.

 

Een seatbox van Italiaanse snit bij Evezet en Maver...

 

Evezet en Maver

Maver staat voor Italiaans design, passie en topmateriaal voor de witvisser die wil scoren. Maver Engeland en Maver Benelux werken nu exclusief samen met Evezet als distributeur en uiteraard hebben beide inbreng bij de doorontwikkeling van producten. Evezet heeft alle beschikbare 2020 producten en modellen op de beurs. (Inter)nationale topvissers staan met raad en daad voor de bezoekers klaar en geven je de bruikbare tips waar je naar zocht. Evezet pakte al eerder dit jaar uit met Team Spirit lokvoer. Het recept van de teamvissers is hiermee vertaald naar een compleet voer in een 1 kg zak. Team Spirit is een onderling prima mengbaar kant-en-klaar voer.

www.evezet.nl

 

 

Daiwa met het nieuwe feederconcept N'ZON...

 

Nieuw Daiwa feederconcept

Daiwa N´ZON is het nieuwste Daiwa feederconcept. Ontwikkeld in Engeland voor en door de feedervisser. Engeland is toch wel een grote naam op het gebied van witvissen, iedere keer weer weten de UK teams zich bij de besten te klasseren. Daiwa heeft in de UK zelfs een hengelfabriek waar beroemde hengels als de Tournament series ontwikkeld en vervaardigd worden. Nu is het echter tijd voor meer. De naam Daiwa N´ZON is gericht op de kleine zone waar je je aas moet aanbieden. Men zegt ook wel: Hit Your Target. In dit nieuwe concept worden twee uitgebreide series feeder- en methodhengels aangeboden, werpmolens, klein materiaal plus foedralen en tassen. Het N´ZON concept zal in zijn geheel op de Daiwa stand geshowd worden op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. www.daiwa.de

 

 

De nieuwe Fusion Feederbox van Guru...

 

Anja Groot in de Guru stand

Voor het eerst zal drievoudig wereldkampioene Anja Groot drie dagen aanwezig zijn op de Tackle Guru stand. Daarnaast presenteert dit merk ook verschillende nieuwe items, zoals de revolutionaire Fusion Feeder Box, X-Case en Q-Case. De Fusion Feeder Box is een speciaal ontwikkeld systeem voor het opbergen van allerlei accessoires. Het modulaire systeem stelt je in staat om de box geheel naar eigen wens in te delen. De Fusion X-Case is ontworpen om topsets compact en veilig op te bergen en te transporteren. De Fusion Q-Case is speciaal bedoeld om dure en kwetsbare feedertoppen in te vervoeren. Maar er is nog meer: naast de vele verschillende bekende sportvissers en nieuwtjes heeft deze stand ook super deals in de aanbieding.

www.tackleguru.com  

 

 

Een dubbele aastafel van Preston...

 

Veel nieuws bij Preston

In samenwerking met De Sportvisser Den Haag zijn de producten van Preston Innovations te vinden op standnummer 117/118. Bijvoorbeeld de Double Decker Side Tray – Large. Een grotere uitvoering van de Double Decker Side Tray die ondersteund wordt door extra sterke scharnieren. De dubbel uitgevoerde zijtafel betekent dat er veel ruimte is om aas en accessoires uit te stallen, terwijl de aastafel toch compact op te vouwen is voor het transport. Of wat dacht je van de Super Eva System.  Een uniek ontworpen opslagsysteem voor aas dat het mogelijk maakt om meerdere aasdozen of kleine artikelen veilig naar je stek te vervoeren. Gefabriceerd van sterk, duurzaam en 100% waterdicht EVA-materiaal. Het systeem is ook voorzien van een doorzichtige plastic deksel met rits. Ontworpen om optimaal in de basis van de Inception Seatbox te passen.

 

 

Let op het Super Eva System voor de opslag van aas, met een doorzichtig deksel...

 

Nieuwe pellets bij Berlok

Berendsen Visvoeders heeft zich door de jaren heen bewezen als leverancier van prima kwaliteit lokvoer. De firma bestaat inmiddels al bijna 50 jaar. Naast alle wedstrijdlokvoeders die ontwikkeld zijn door Berendsen Visvoeders met het merk ‘Berlok’, zijn er nu ook geperste kleine pellets verkrijgbaar in deze range. De pellets worden door het lokvoer vermengd, waardoor de voerstek langer voorzien blijft van werkende delen. Deze pellets kunnen ook perfect op de commerciële visvijvers bijgecupt worden. Kom naar de stand van Berendsen Visvoeders, hier kun je terecht met jouw vragen over hoe je het beste vis kunt vangen op een bepaald water.

www.berlok.com

 

 

Laat dit aanbod niet schieten en neem de kinderen mee!

 

Gratis hengel en voer

De eerste 250 kinderen t/m 16 jaar kunnen een gratis Albatros hengel ophalen bij de stand van De Sportvisser Den Haag. Daarnaast mogen ze ook gratis 1 kg Berlok voer ophalen bij de stand van Berendsen Visvoeders.  Deze actie is op alle drie de beursdagen geldig. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door De Sportvisser Den Haag, Berendsen Visvoeders en DRT Events. En je weet: kinderen t/m 13 jaar mogen de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene.

 

Benieuwd naar de Hengelsport- en Botenbeurs? De openingstijden zijn dagelijks van 10 – 17 uur. Klik hier voor alle informatie.
 

Bestel je ticket online met maar liefst 25% korting. Tevens maak je kans met je e-ticket op een visreis naar IJsland voor 4 personen t.w.v. €6000,-.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.