Superdeal Actie en uitbreiding programma Hengelsport- en Botenbeurs

12 oktober 2019 | Redactie

De voorbereidingen voor de Hengelsport- en Botenbeurs op 29, 30 november en 1 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Het eerste deel van het programma is inmiddels afgerond, de komende weken volgt de verdere invulling. Achter de coulissen wordt bijvoorbeeld druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen. Daarnaast is organisator DRT Events bezig met het opzetten van het lezingenprogramma met bekende sportvissers, met demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.

 

Onderwaterfilmer en kunstschilder Jeroen Verhoeff staat dit jaar ook op de beurs in Utrecht...

 

Wil jij de beurs ook bezoeken en alles van dichtbij meemaken? Bestel dan nu je ticket via een nieuwe Superdeal Actie. Gebruik de code ‘HENGELSPORTBEURS’ en bestel je entreekaartje voor maar €10,- (exclusief €1,- servicekosten) i.p.v. €15,- aan de kassa. Deze actie loopt t/m donderdag 17 oktober 2019. Bestel hier je online ticket.

 

 

 

Hieronder weer wat nieuws omtrent de standhouders op de beurs.

 

 

Op de stand van Berlok...

 

Gratis lokvoer voor de jeugd

Berendsen Visvoeders -  ‘Berlok’ - staat al jarenlang klaar voor de sportvissers en stimuleert de jeugd mede door sponsoring. Berendsen Visvoeders vindt het erg belangrijk dat de jeugd interesse krijgt in het vissen. Door de jeugd te interesseren voor het vissen, kunnen ze rust en ontspanning vinden aan de waterkant. Ook tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht heeft Berendsen Visvoeders zoals voorgaande jaren een actie voor de jeugd. Berlok stelt iedere dag tijdens de beursdagen voor de eerste 250 jeugdige bezoekers 1 kg lokvoer ter beschikking. Bij de ingang kan de jeugd afhaalcoupons ophalen met het standnummer om een 1 kg lokvoer op te halen.

www.berlok.com

 

Realistische onderwatertaferelen

Kunstenaar Jeroen Verhoeff toont voor het eerst zijn werk op de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs. Zijn schilderijen zijn zo levensecht en zo gedetailleerd dat het publiek ze regelmatig voor foto’s aanziet. Zijn realistische onderwatertaferelen van vissen en dolfijnen zorgen dat je het gevoel krijgt er zelf tussen te zwemmen. Wereldwijd duikt hij in zoet en zout water om het onderwaterleven intensief te bestuderen, van poldersloot tot oerwoudstroompje en van Oosterschelde tot tropisch koraalrif. De wijze waarop hij zijn schilderijen ontwerpt is uniek. Hij maakt eerst uitgebreid modellen van vissen en dolfijnen op schaal die hij als voorbeeld gebruikt.

www.jeroenverhoeff.nl

 

 

Nieuwe Yamaha elektromotoren...

 

De perfecte groene boot

Yamaha presenteert dit najaar zijn inspirerende Electric Drive serie aan elektrische buitenboordmotoren, ontworpen om vaarplezier te combineren met milieuvriendelijkheid. De gloednieuwe Electric Drive serie, variërend van de zoetwaterserie tot een nieuw zoutwatermodel, is eenvoudig en comfortabel in het gebruik. Met een Electric Drive kunnen vaarliefhebbers op een volledig veilige, moderne en schone manier genieten van een heerlijke dag op het water. Het compacte maar krachtige nieuwe M32 model zit boordevol functies waarmee je de boot precies daar kunt brengen waar je hem nodig hebt - dag in, dag uit. De M32 is de nieuwste toevoeging aan de handige M20 en M26 modellen.

www.yamaha-motor.nl

 

Over Forelshop.be

Forelshop.be is er door forelvissers en voor forelvissers. Het is niet alléén maar een webwinkel. Achter de schermen staan forelvissers die al jaren actief zijn in het forelviswereldje en ernaar streven het niveau op gelijk niveau te brengen als in de omringende buurlanden van België. Het promoteam Forelshop.nl promoot aan de vijvers in Nederland materiaal, montages en technieken op forelvisgebied en staat iedereen bij die enige uitleg of hulp behoeft! Forelshop.be organiseert ook ‘De Forelshop Trout Cup – Belgium’ die garant staat voor spektakel, ambiance en forelvissers van alle landen samenbrengt. Ervaringen worden daardoor gedeeld en er ontstaan veel nieuwe vriendschappen.

www.forelshop.be

 

 

Demonstraties van Forelshop.be...

 

Schilderijen in wording

Ook dit jaar is de bekende kunstschilder Remko van den Berg weer aanwezig op de Hengelsport- 

en Botenbeurs. Op stand nummer 130 kun je Remko persoonlijk aan het werk zien. Neem er eens een kijkje en wie weet hangt er iets moois bij waar je al zo lang naar op zoek bent.

www.kunstschilderremko.nl

 

 

Remko van den Berg schildert ook in opdracht jouw pr karper...

 

Nieuwe Raptor bellyboten

Diverse karpervissers, die in de winter achter de roofvis aangaan, hebben Raptor gevraagd of zij ook een bellyboot kunnen ontwikkelen. Op dit moment is deze volop in ontwikkeling, maar op de beurs in Utrecht kun je de primeur gaan bezichtigen op de stand! Daarnaast komen er opblaasbare boten met een motorbevestiging op de boeg beschikbaar. Net als bij de karperboten hanteert Raptor een hoge afwerking, goede kwaliteit en oog voor details. Dat alles voor een betaalbare prijs, zoals sportvissers gewend zijn van Raptor.

www.raptorboats.nl

 

 

 

Alvast in de stemming komen voor de beurs op vrijdag 29 november t/m 1 december 2019 – dagelijks van 10 tot 17 uur? Klik dan op onderstaande video en vergeet niet voor 17 oktober je e-ticket te bestellen met de Superdeal Actie!

 

 


 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.