Voornvissen met Matt Hayes in de 24 Hour Rod Race

12 oktober 2019 | Redactie

Matt Hayes, kennen we hem nog? Deze alleskunner onder de sportvissers is in Engeland niet minder dan een levende legende, en ook in andere Europese landen bekend als presentator van hengelsportprogramma’s en –video’s en tal van artikelen. Sommige van zijn programma’s en video’s zijn tegenwoordig ook online te vinden, waaronder onderstaande 24 Hour Rod Race waarin hij de uitdaging oppakt om 50 pond voorn te vangen of een voorn van 2 kg…

 

Komt Matt aan de 50 pond blankvoorns tussen al die andere vissoorten door?

 

Vlotte babbel

Ook in Nederland kwam Matt Hayes geregeld voorbij op televisie. Zijn eigen stijl van presenteren, zowel voor als achter de camera, en zijn vlotte babbel, maakt hem tot een geliefde ambassadeur van de hengelsport. In zijn vele artikelen en video’s komt hij niet alleen over als een zeer ervaren en gepassioneerde sportvisser, maar ook eentje die vrijwel elke discipline beheerst van de edele hengelsport. Kortom: Matt weet waar hij over praat en heeft daar ook een eigen mening over. Lees de ‘About me’ profiel op zijn website er maar op na.    

 

 

Op de voorn in de herfst...

Voorn challenge

In onderstaande video op YouTube van Catch (Content Licensed by DRG to Little Dot Studios) neemt Matt de uitdaging aan voor zijn voorn challenge. Hij gaat ervoor op een herfstdag naar Furnace Mill Fisheries en kiest hier voor zowel de vaste stok als een matchhengel. Wat voor voer en haakaas kiest hij om speciaal de blankvoorns eruit te pikken tussen de zeelten, kopvoorns en ruisvoorns door? En niet alleen overdag maar ook in donker tijdens deze 24 uur? Klik op onderstaande video om daar achter de komen en het resultaat te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.