Voorhuis Hengelsport: leefnetknallers & veel witvisnieuws

09 oktober 2019 | Redactie

Aanbiedingen en maandacties; ze zijn er altijd te vinden bij Voorhuis Hengelsport en witvissers spitsen hun oren wanneer de nieuwe acties als advertentie verschijnen in Hét Visblad en Witvis Totaal magazine. Op de website van de zaak uit het Twentse Albergen kun je de huidige acties bekijken, naast een reeks aan nieuwe producten in de winkel in de webshop.

 

De nieuwe (doffe) Preston bullet feeders zijn ook binnen bij Voorhuis...

 

Shimano leefnet

De maandactie van ‘3 halen 2 betalen’ bij een Shimano leefnet van drie meter lengte is opnieuw een prachtige actie. Je denkt misschien: wat heb ik nou aan drie leefnetten? En dat is voor velen natuurlijk waarheid, maar bedenk dat je in je vriendenkring of hengelsportvereniging misschien wel snel enkele andere geïnteresseerden hebt gevonden die hun (wijs)vinger opsteken. En deelnemers aan de commercial wedstrijden kunnen bovendien vaak ook niet zonder een tweede leefnet aan hun viskist i.v.m. de maximum leefnetrestricties. Kortom: voor die mensen is de aanbieding een buitenkansje. Bovendien kun je in de maandactie het leefnet zelfs gratis erbij krijgen wanneer je een Shimano Beastmaster schepnetsteel aanschaft. Kijk dus even naar de beschikbaarheid en wees er snel bij.

 

 

Koffietafel

De beste beleving van deze hengelsportzaak onderga je natuurlijk aan de koffietafel bij de broers Jurgen en Rob in Albergen, maar woon je in Zuid-Limburg en is dat te ver rijden, dan is het tevens interessant een kijkje op de webshop te nemen, want de selectie in het aanbod voor de witvisser is bijzonder goed, zeker op gebied van vaste hengels en het samenstellen van de juiste topsets. Voor dat laatste is een telefoontje vaak voldoende om een mooie deal te maken. Maar de winkel is ook altijd up-to-date. Hieronder enkele voorbeelden uit de nieuwe producten bij Voorhuis Hengelsport.

 

 

Feederlinks...

 

Een super handige opvouwbare Rive emmer met koord...

 

Rive wateremmer EVA

Handige opvouwbare wateremmer voorzien van een touw en haspel. Ideaal om water te verkrijgen wanneer je vanaf een hoge, of slecht begaanbare kade vist. Klik hier. 

 

Feederlink Free Running

Het visviendelijke voorslag elastiek…Klik hier voor meer info. 

 

Preston Bullet Feeder

De nieuwe Preston Bullet Feeder, mooi vormgegeven speedkorf met een doffe coating die de vis niet afschrikt. In 4 groottes en diverse gewichten. Klik hier voor info.

 

Swimstim Extreme Paste

Niet nieuw, maar super handig: de Swim Stim Extreme paste (video). Deze ‘special’ in de range van Dynamite Baits is ready-to-mix en taai aan de haak. In alle vormen te kneden, in drie smaken. Ook om de methodfeeder te kneden. Klik hier voor de prijs.

 

De ready-to-mix Extreme Paste van Swimstim...

 

Nieuwsgierig? Klik hieronder om naar de webshop van Voorhuis Hengelsport te gaan.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.