Politie zoekt boze sportvisser na mishandelen meisje (16)

07 oktober 2019 | Redactie

Een bestuurder van een auto heeft afgelopen zaterdag 5 oktober een vrijwilligster van de plaatselijke sprint-triathlon in Nijmegen mishandeld omdat hij volgens bronnen ‘zijn visstek’ niet kon bereiken door de wegafzetting op het parcours van de wedstrijd. Het meisje van 16 hield er oogletsel en mogelijk een whiplash aan over.

 

Zwemmers in de Spiegelwaal afgelopen zaterdag...(Foto TRI Hard series)

 

Shame on you

Onder de kop ‘Shame on you’, plaatste de politie zaterdag het bericht over de zware mishandeling op sociale media en roept de dader op om zich te melden, aldus het bericht in De Gelderlander. ‘Als jij jezelf zo stoer genoeg vindt om als volwassen man een 16-jarig meisje neer te slaan, dan moet je ook zo stoer zijn om jezelf te verantwoorden bij de politie!’ aldus de politie op social media.

 

 

Het parcours langs de Spiegelwaal was vanwege de wedstrijd afgesloten zaterdag...(Foto TRI Hard series)

 

Triathlon

Volgens de politie wees de 16-jarige vrijwilligster de deelnemers de juiste kant op. Maar een auto die  op het afgesloten parcours rond de Spiegelwaal (waar het zwemonderdeel van de triathlon werd gehouden) was beland, stopte bij haar om verhaal te halen waarna de bestuurder haar een klap gaf. Het meisje is hierdoor even haar bewustzijn verloren en werd even later door een EHBO-post opgevangen en verzorgd.  

 

 

 

De Spiegelwaal, een nevengeul aan de noordoever van de Waal bij Nijmegen is een populair recreatiegebied...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.