Vroegboekkorting beurs Utrecht wegens succes verlengd

28 september 2019 | Redactie

Vanwege het succes van de Vroegboekkorting voor de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs wordt de actie met een week verlengd. Je bestelt de e-ticket toegangskaarten voor de beurs van 2019 voor maar € 9,50 (exclusief € 1,- servicekosten) tot en met woensdag 2 oktober 2019. Tevens maak je dan kans op een geweldige visreis naar IJsland t.w.v. € 6.000,-.

 

Kom naar de kunstaasdemonstraties van bekende sportvissers...

 

Driedaagse

De Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs loopt al warm achter de schermen en verheugt zich op  zich opnieuw op voor een spraakmakende 18e ‘dolle visdriedaagse’ van 29 november t/m 1 december 2019.  De liefhebbers van het vissen op roofvis komen op de beurs volledig aan hun trekken met de nieuwste producten voor alle takken van kunstaasvissen. Vandaar enkele highlights over deze tak van sport die extra bezoekers zal trekken.

 

 

Klik op het logo om je e-ticket te bestellen...

 

Van dropshot tot jerkbaits

Van ultralicht spin- en dropshotvissen op baars, tot en met het werpen met grote pluggen, streamers, jerkbaits, poppers en softbaits op exotische krachtpatsers. Alles komt aan bod op de beurs. Verder zijn er speciale roofvisboten uit binnen- en buitenland, interessante bestemmingen in binnen- en buitenland bij de reisbureaus en kun je waterdichte, comfortabele kleding bekijken waarmee je de gehele winter door kunt vissen. Hieronder een greep uit de bedrijven en producten die op de beurs aanwezig zijn.

 

 

Je leest het goed...

 

Daiwa Prorex

De Prorex Craw is een kreeftachtige softbait met een ongekend natuurlijke zachtheid die de zwemactie van het kreeftje evenaart. De Prorex Craw vergroot zijn vangkracht met garnalenmeel. Dit zijn gemalen garnalen die als flavour in de verpakking zitten. Ideaal voor het vissen met de Carolina Rig of een dropshotmontage. Verkrijgbaar in twee lengtes: 9,5 cm en 12,5 cm.

www.daiwa.de

 

 

 

De Craws van Daiwa...

 

Albatros

Albatros Hengelsport zal aanwezig zijn op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht met het volledige Keitech assortiment en de nieuwe, exclusieve kleuren in deze range. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Van Predox brengt Albatros ook een aantal nieuwe producten mee naar de beurs, waaronder de Predox Dropshot kits, de Predox Noisy Billys en de nieuwe Comet Flies.

 

 

Mooie Predox pluggen met een laag zwaartepunt voor de balans...

 

Forelshop

Forelshop.be zal ook dit jaar weer het vissen op forel demonstreren in een grote waterbak. Er wordt duidelijk gemaakt hoe je met diverse technieken en aassoorten de forel kunt verleiden tot een aanbeet.

www.forelshop.be 

 

Nog veel meer

Meer kunstaas en andere artikelen voor het roofvissen vind je o.a. op de stands van Lureparts, Preston Innovations, Evezet, Sense Outdoor, Mac Fishing, Pike Master Lures, Rozemeijer, Sensas, Spro, Midnight Moon, Arca, Derkbaits, TwinLures en Zebco.

 

De nieuwste boten, bellyboten of toebehoren voor het varend vissen is te vinden bij o.a. Van Zelst Watersport, het Noorden Watersport, Orka Boten, MDSI, Nautische Unie, Crestliner Boats, Bellyboat.nl, Floatplus, Technautic, Raptor Boats, Aluminium Boten, Justmarine, Hobie Kayak, EBBM, Raymarine, Navico, Yamaha, Lund, Beekman Boten, Fee Spirit, en Ram mounts.

 

 

Veel visboten te bekijken...

 

Visreizen

Wil je deze winter nog een weekje weg naar het buitenland om op roofvis te vissen, je hebt qua bestemmingen keuze te over op de stands van, bijvoorbeeld, Cordes Travel, Feriepartner Denemarken, P&S Visreizen, Visreis.nl, Tight Lines, Hitra Turistservice en Inland Fisheries Ireland.

 

Speciaal voor de kids

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs worden er dagelijks een Albatros hengel en 1 kg Berlok visvoer aan de eerste 250 bezoekers (t/m 16 jaar) uitgedeeld. Deze actie is mogelijk gemaakt door DRT Events, De Sportvisser Den Haag en Berlok.

 

Alvast in de stemming komen voor de beurs? Klik op onderstaande video en vergeet niet met vroegboekkorting je e-ticket te bestellen t/m 2 oktober 2019!

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.