Speciale L’amour werpmolen van Okuma en Swarovski

26 september 2019 | Redactie

Okuma heeft voor een speciale uitgave van een werpmolen de samenwerking gezocht met Swarovski, bekend vanwege zijn kristallen sieraden en beeldjes. Het resultaat was de Okuma L’amour; een molen met 13 ingelegde kristallen. Een prachtig hebbeding of cadeau voor een vissende vriendin, vrouw of dochter.

 

Een bijzondere molen...

 

Svarowski

Met 13 ingelegde kristallen van Svarowski zou je misschien denken dat het hier om een onbetaalbaar item gaat, maar daar lijkt het niet op, want een prijs van 79 US dollar is een doorsnee prijs voor een werpmolen. De Okuma L’amour is een limited edition uitgave. De kristallen bevinden zich op de spoelrand en ook in het oogje van de slingerknop is een speciale kristal ingebouwd.

 

 

Twaalf kristallen op de spoelrand...

 

Limited edition

En de molen zelf? Dit is een degelijke Okuma molen met 3 kogellagers, 5.0:1 gear ratio, multidisc slip, Cyclonic Flow Rotor technology, graphite body en rotor, met een eigen gewicht van 237 gram en bovendien 5 jaar garantie. Een echt uniek cadeau dat voor zover wij kunnen zien, alleen in de USA in een eenmalige oplage is vervaardigd. Bestellen kan natuurlijk altijd, en dat heb je echt iets aparts in handen…

 

 

En één kristalletje in de slingerknop...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.