Zammataro Classic Range: vijf doeltreffende voertjes

25 september 2019 | Redactie

De Classic Range van Zammataro bestaat uit vijf voertjes die per vissoort of watertype gebruikt kunnen worden. De betaalbare Classics zijn met hoogwaardige ingrediënten aangemaakt, doeltreffend en kunnen onderling vermengd worden of aangevuld met een Super Aroma van Zammataro.

 

 

Classic Range: simpel en doeltreffend...

 

Classic Range

De vijf lokvoertjes uit de Classic Range betreft de Voorn, Brasem, Rivier, Feeder en Karper. Ze zijn te koop in 1 kg verpakkingen. Deze basic en attractieve voertjes kunnen aan de waterkant nog effectiever gemaakt worden met niet alleen de genoemde Super Aroma’s – die droog bij het voer worden gemengd vóór het bevochtigen – maar natuurlijk ook met maden, wormen of casters of met leem.

 

 

Tweemaal bevochtigen

Het bevochtigen van de Classics gebeurt in twee keer met een tussenpauze. Die pauze is nodig om de grovere bestanden genoeg tijd te geven het water op te nemen. Aansluitend wordt het voer door de voerzeef gedrukt, zodat een perfect bevochtigd voer ontstaat met de juiste eigenschappen. De kleefkracht van de Classics kan eenvoudig op punt gesteld worden met de toevoeging van weinig of veel water.   

 

 

Zoo & Zo

De Classic Range is geschikt voor zowel de vaste stok als de feedervisserij. Gezien bij Zoo & Zo in Ede. Verdeeld door groothandel M & M Hengelsport.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.