Browning ontwikkelt nieuwe seatboxen en feederhengels voor 2020

24 september 2019 | Redactie

De nieuwe catalogus van Browning staat nu al online en alle 2020 producten kun je dus alvast bekijken. Browning gaat voort op de ingeslagen weg met een groot aanbod aan vaste stokken en heeft haar bekende series (method)feeder-, match- en pickerhengels Black Magic CRX en Black Viper uitgebreid. De derde generatie van de populaire Black Vipers is dus geboren.

 

Browning: op naar 2020...

 

Black Viper III

De driedelige Viper feederhengels blonken reeds uit en zijn nu in de derde generatie verder verbeterd met lichter en sterker carbon, andere grepen, molenhouders en andere graphics. De beste lengtes in deze klasse zijn de 390 cm versies, die snel een enorme kracht kunnen opbouwen voor de lange afstanden, sneller dan een 420 cm hengel. Er zijn twee versies in deze lengte, namelijk de 100 grammer en 140 grammer.

 

Een nieuwe 'look & feel'...

 

Werkpaard

De 100 grammer is voor afstanden tot rond de 90 meter; deze hengel heeft in de bovenste van de drie delen een zachte gevoelige actie. De 140 grammer is een echt werkpaard met veel reserves. In deze derde generatie verschijnen ook een 360; 420 en 450 feeder.  

 

Nieuw Hollow Pole Elastic...

 

Xi-Box kisten

Een ander opvallend segment zijn de seatboxen, waarin Browning flink heeft geïnvesteerd met vier nieuwe betaalbare kisten, waaronder drie Xi-Boxen en één Targus kist. De Targus heeft een brede footprint en de topper bij de Xi-Boxen, de 36 Compact, heeft een smallere footprint. Beide toppers krijgen een adviesprijs van 499,00 euro mee.

 

 

 

Nieuwe kisten in 2020 met de Xi-Box 36 Compact (rechts) en de Targus (links)...

 

Downloaden

Meer nieuwe materialen en details van de 2020 catalogus kun je zelf bekijken door deze hier als pdf te downloaden of online te bekijken.

 

 

Nieuwe voertjes ook in de Champion's Feeder range...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.