Preston Innovations verrast met tweedelig DF30 superpak

17 september 2019 | Redactie

Het merk Preston Innovations heeft net voor de koudere tijden aanbreken enkele fraaie praktische kledingstukken uitgebracht in een ‘DF30’ range. Een ervan is een nieuw tweedelig DF30 pak, dat als een topper beschouwd mag worden in gebruik, waterdichtheid en ademend vermogen. Een stijlvol pak bovendien zonder al te veel grote logo’s.

 

Een topper voor alle weersomstandigheden...

 

Regen en zon

Het DF30 pak bestaat uit een jack en een bib & brace. Beide kledingstukken zijn gemaakt van een materiaal dat een ‘waterdichtheidskolom’ kent van 20.000 mm en een ademend vermogen van 3000 g/m. Gevolg is dat je hiermee met een gerust hart diverse extreme weersomstandigheden aankan, want of het nu hard regent, en daarna weer een brandend zonnetje schijnt; het helpt je droog te blijven en daarna ook het vocht en zweet weer kwijt te raken. Dat ademend vermogen houdt in dat je 3000 gram vocht door het materiaal kunt transporteren op 1 vierkante meter in 24 uur tijd.

 

Stijlvol en super degelijk...

 

Maximale bescherming

Buiten een degelijke (vormbare) capuchon kent het jack een hoge kraag die hoog is af te sluiten. De sterke rits is (ook aan de binnenzijde) afgedekt met een flap die de wind en regen buitenhoudt. Deze bescherming is ook toegepast op de rits van de borstzak en de twee zakken aan weerszijden van het jack. De mouwen hebben neopreen afsluitingen met een opening waar de duim in past voor maximale bescherming tegen regen. Op de schouderstukken is extra versteviging voor het dragen van hengelmaterialen met een riem over de schouder.

 

 

Heerlijke hoge kraag...

 

Interne flap

De broek (salopettes - bib & brace) heeft versterkte kniestukken en een extra slijtvast zitvlak. Ook de ritsen op de broek hebben een interne flap. Uiteraard is er een mooie hoge rits bij de kuiten die het aan- en uitdoen van laarzen of boots vergemakkelijkt, ook al door de wijde pijpen, en die wordt afgesloten met klittenband.

 

 

Ook bescherming aan de binnenzijde van de rits...

 

Laat de herfst en winter maar komen...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.