Hengelsport- en Botenbeurs 2019: online ticketverkoop gestart

14 september 2019 | Redactie

Van vrijdag 29 november t/m zondag 1 december staat hij weer op de kalender: de Hengelsport- en Botenbeurs 2019. In de Jaarbeurs van Utrecht zal inmiddels de 18e editie van de beurs gehouden worden op een beursoppervlak van 20.000 m². Entreekaarten kunnen nu al besteld worden tegen 25% korting, met kans op een visreis naar IJsland voor vier personen!

 

Tientallen vaste stokken om uit te proberen...

 

De  organisatie van de Hengelsport- en Botenbeurs draait alweer op volle toeren. Drie dagen lang kan het publiek genieten van fraaie stand met talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de roof-, wit-, zee-, karper-  en vliegvisser. Met een groot aantal standhouders uit binnen- en buitenland is dit 'the place to be' voor elke visser! 

 

 

Bellyboten uitproberen...

 

 

Met kans op een knaller van een prijs...

 

Ook dit jaar wordt er weer een spectaculaire visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. maar liefst €6.000,-. Een reis die wordt aangeboden door DRT Events, Cordes Travel en Penn.

 

Boten en bellyboten

Als botenliefhebber mag je deze editie van de Hengelsport- en Botenbeurs zeker niet missen. Dit jaar is de keuze uit visboten en accessoires ruimer dan ooit. De nieuwste trend onder de roofvissers is het vissen vanuit een bellyboat. Daarom is er voor het eerst een grootwaterbassin met bellyboten, waar bezoekers zelf kunnen ervaren hoe het is om vanuit een bellyboot te vissen. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun jij je lol op. Op het Roofvisplein zijn tal van demonstraties, de nieuwste producten, en een meet & greet met bekende roofviscracks. Ook aan de vliegvissers in spé is gedacht. Wil je de kunst van het vliegvissen oppakken, dan kun je op de beurs gratis je eerste les vliegvissen krijgen van een expert.

 

 

Veel aandacht voor boten...

 

Vaste stokken

Voor de witvisser is er ruime keuze aan materialen en natuurlijk de populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past. Ook voor de karpervissers is er genoeg te zien en te beleven op het Karperplein.

 

 

Klik op het logo om je kaarten te bestellen...

 

Nieuwe producten

Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende vissers die jou hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen. En, last but not least, natuurlijk ook dit jaar de Best New Products, waar jij kunt stemmen wat jij van alle merken het mooiste nieuwe product vindt.

Zorg dat je er bij bent, en zet 29 november tot 1 december alvast in je agenda. Houd onze website, Facebookpagina en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en leuke winacties.

 

 

Stem voor de beste nieuwe producten...

 

Online verkoop

Je kunt nu al online tickets kopen. Met 25% korting (excl. €1,- transactiekosten) heb jij je e-ticket en hoef je niet in de rij te staan voor de kassa.  Je maakt dan direct kans op de visreis naar IJsland ter waarde van 6000 euro! Klik hier voor het bestellen van je ticket online .

 

 

Veel aandacht voor kunstaasdemonstraties...

 

Jaarbeurs Utrecht

Nog even op een rijtje: de Hengelsport- en Botenbeurs 2019 wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019. Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur.

 

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare

Instagram: @hengelsportbeurs

 

In de stemming komen? Klik hieronder voor een video impressie.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.