Leegverkoop: Wesdijk verhuist en verandert winkelformule

05 september 2019 | Redactie

Hengelsport Wesdijk heeft de knoop doorgehakt en gaat verhuizen binnen Barendrecht. Ook de formule van de hengelsportzaak wordt anders. Gevolg is dat er een leegverkoop van de huidige winkel gaat plaatsvinden in september en oktober met superlage aanbiedingen en kans op het winnen van hengelsportmaterialen.

 

De winkel aan de Gouwe in Barendrecht wordt leegverkocht...

 

Van Gouwe naar Eurekaweg

Je leest het goed; de huidige winkel aan de Gouwe in Barendrecht is verkocht en wordt in twee maanden tijd leegverkocht. De zaak verhuist naar een pand aan de Eurekaweg in Barendrecht (langs de A15), waar Wesdijk Hengelsport de verkoop via de webshop gaat uitbreiden en tevens een showroom aan huis krijgt, die naar verwachting in december 2019 open gaat. De openingstijden en details over de nieuwe vestiging volgen later. Afhalen van webshopaankopen wordt in november mogelijk.

 

 

De nieuwe locatie komt aan Eurekaweg langs de A15 bij Vaanplein...

 

Op = op

Momenteel zijn de openingstijden van de winkel aangepast en is de leegverkoop begonnen. En inderdaad zijn er nu flinke kortingen te scoren in de winkel. Er wordt 15% korting gegeven op alles bovenop de opruimingsprijzen; voor showmodellen geldt 25% korting en voor alle kleinmateriaal geldt: 4 halen = 3 betalen! Uiteraard zullen de mooiste materialen het eerst verkocht raken in de winkel, dus wees er snel bij, want op = op.

 

De normale verkoop via de Wesdijk webshop gaat ondertussen gewoon door met de gebruikelijke scherpe prijzen en cadeaus.

 

 

De verkoop via de webshop gaat gewoon door...

 

Openingstijden

Wil je deze kans niet laten schieten, let dan wel op de openingstijden van de winkel aan de Gouwe in Barendrecht: deze is op dinsdag, woensdag en zondag gesloten. Voor de andere dagen geldt het volgende: maandag: 12:00 - 17:30 uur; donderdag: 09:00 - 17:30 uur; vrijdag: 08:00 - 20:00 uur en zaterdag: 08:00 - 16:00 uur geopend.

 

En dat is niet alles, want als je het nieuwsbericht van de leegverkoop via Facebook deelt, maak je kans op een prijs van 1000 euro aan hengelsportmaterialen naar keuze.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.