Start uitverkoop ‘De Reus’ aanstaande maandag

30 augustus 2019 | Redactie

Aanstaande maandag 2 september 2019 start om 10 uur de uitverkoop bij De Hengelsportreus aan de Braambergseweg 4 in Drempt, de hengelsportzaak die na bijna 30 jaar de deuren gaat sluiten. De verwachte drukte die dit zal opleveren betreft zeker de 30% korting op vrijwel alle artikelen in de winkel, waaronder topmaterialen voor roofvissers, karpervissers en witvissers.

 

Maandag 2 september om 10 uur ben jij de eerste...

 

Highlights

Voor de belangstellenden een paar highlights van de uitverkoop. Er zal met zekerheid veel  aandacht uitgaan naar de Rive witvismaterialen van De Reus met de gekende seatboxes/zitmanden en accessoires; voor karpervissers zijn natuurlijk Delkim beetmelders gewild, maar ook duurzame producten als de Daiwa Cast’izm werpmolens en de diverse JAG Products. Voor de roofvissers is er veel kunstaas dat voordelig ingeslagen kan worden, maar let vooral ook op een aantal fraaie Westin hengels en voor de (meerval)specialisten de onverwoestbare  Penn Spinfisher molens. Maar dit is natuurlijk slechts een greep uit de voorraad die op 2 september afgeprijsd klaarligt…

 

 

 

 

Berichtgeving

Tot en met zaterdag 17 september 2019 zal deze uitverkoop met de 30% actie nog voortduren, waarna via deze website verdere berichtgeving volgt over het vervolg van de uitverkoop, dus houd de website in de gaten!

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.