Premium versie ‘The Fisherman: Fishing Planet’ game in aantocht

29 augustus 2019 | Redactie

Mocht het toevallig regenen en onweren, en je kunt niet zelf vissen, dan is een computerspel of game over vissen natuurlijk een leuk alternatief, zeker als deze zo realistisch is als de vissimulator game Fishing Planet. Goed nieuws hierover is dat er nu een premium-versie uitkomt met veel mooie exclusieve uitbreidingen.

 

Met 143 vissoorten...

 

Exclusieve content

Fishing Planet, dat al door 7 miljoen spelers is gedownload, krijgt voor het eerst een premium-versie met exclusieve content. Deze ‘The Fisherman: Fishing Planet’ bevat 143 soorten vissen met realistisch gedrag, 19 vislocaties over de hele wereld, 4 vistechnieken, dynamisch weer en duizenden uitrustingscombinaties met unieke eigenschappen.

 

 

Al 7 miljoen keer gedownload...

 

 

Trollen

De exclusieve content van ‘The Fisherman: Fishing Planet’ omvat onder andere: een nieuwe vislocatie in La Creuse, Frankrijk, de trolling-techniek, vier unieke vissoorten en een nieuwe motorboot. Voor dit nieuwe ‘visseizoen’ van Fishing Planet moet je nog even geduld hebben, want hij komt op 17 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 

Fishing Planet is een creatie van Bigben / Sanuk Games. Meer informatie kun je krijgen via www.triplepentertainment.nl

 

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer om de nieuwe content alvast te zien.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.