Hengelsport Pajottenland: service, kwaliteit en mango!

26 augustus 2019 | Redactie

De snelle opmars van Hengelsport Pajottenland is goed nieuws voor de karper- en witvisliefhebbers in Belgïe, en dankzij de webshop ook voor sportvissers buiten de regio rond Lennik, even ten westen van Brussel, waar deze zaak gevestigd is. De populariteit van de winkel heeft niet alleen te maken met de service en klantvriendelijkheid, maar zeker ook door de kennis en de effectiviteit van de producten.

 

 

Sterk met eigen merk voer en aas voor witvis en karper...

 

Ook het eigen merk Fish ‘n Go helpt het imago versterken, want met de Groundbait Supreme werd de toon gezet voor het succes, dat zich al snel uitbreidde met tal van andere voertjes, pellets, boilies, attractors en liquids zoals de laatste hit, de donkere Attack liquid, die je gedoseerd door je voer of boilies kunt mengen.

 

 

Food Crumble Mango (links) en de nieuwste hit, de Attack liquid (rechts)...

 

 

Mango pellets voor direct op de haak...

 

 

Veel goede merken naast het eigen merk...

 

Ben je nog niet bekend met alle producten die het team van Kim De Page kan aanbieden, dan zijn buiten voorgenoemde producten de bewezen Groundbait Supreme en de Breakdown pellets Supreme een aanrader, evenals de Mango producten, zoals de hookbaits Pellet Mango; de Foodpellet Mango, de Foodcrumble Mango of de readymade Supreme Mango boilies in 16 en 20 mm.

 

 

Prima vangsten op de eigen Fish 'n Go boilies...

 

 

Voer en aas voor karpervissers en witvissers...

 

 

De winkel biedt tientallen merken en onderscheidt zich niet alleen in voer en (levend) aas voor witvissers en karpervissers, maar levert eveneens op roofvisgebied onderscheidend producten en is op het gebied van hardware als hengels en molens een betrouwbaar adres.

 

Meer weten? Breng een bezoek aan de winkel in Lennik, of kijk op de website of de Facebook-pagina.

 

 

De onderscheidende readymade Boilie Supreme Mango is er in 16 en 20 mm...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.