De Hengelsportreus stopt ermee: uitverkoop in september

23 augustus 2019 | Redactie

De bekende hengelsportzaak De Hengelsportreus in het Achterhoekse Drempt wil in het najaar de deuren gaan sluiten. De winkel die ook bekend staat als ‘De Reus’ houdt er dan mee op na bijna 30 jaar trouwe dienst aan de sportvissers.

 

De bekende hengelsportzaak van 'De Reus' in Drempt houdt ermee op...

 

Eigenaar Paul Uffing kondigt de sluiting aan en maakt tevens bekend dat vanaf maandag 2 september 2019 om 10 uur de uitverkoop start bij De Hengelsportreus aan de Braambergseweg 4 in Drempt, wanneer nagenoeg alle hengelsportproducten 30% afgeprijsd worden tot en met zaterdag 17 september 2019.

 

De Reus

De Hengelsportreus werd in 1990 geopend, toen wedstrijdvisser Henk de Reus en ondernemer Paul Uffing de hengelsportzaak van Jan en Alie Smink in Gaanderen overnamen. Toen de ontwikkelingen in de hengelsport toenamen, werd de zaak te klein en verhuisde men naar het huidige pand met twee verdiepingen in Drempt. In 2007 moest Henk de Reus om gezondheidsredenen afscheid nemen van de Hengelsportreus en zette Paul de hengelsportspeciaalzaak samen met zijn vrouw Angela voort.

 

Uitverkoop

De uitverkoop van 2 t/m 14 september met de 30% korting zal naar verwachting flinke drukte opleveren en de meest gewilde artikelen zullen het eerste verkocht worden. Kijk op de website voor een idee voor de uitverkoop-materialen. Verdere berichtgeving over de uitverkoop na 14 september zal via deze website te lezen zijn, dus houd de website in de gaten.

 

 

Let op de uitverkoop, die start op maandag 2 september 2019 om 10 uur...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.