Visvakantie langs het riviertje de Raam in De Verborgen Raamvallei

22 augustus 2019 | Redactie

Mooie visstekken met bijbehorende vakantiehuisjes zijn eigenlijk geheimen die je niet moet delen. Maar soms maken we een uitzondering. Twee vakantiehuisjes van ‘Aan het Raamdal’ liggen aan het fraaie riviertje ‘de Raam’. Het visrijke riviertje maakt deel uit van de ‘Verborgen Raamvallei’ in Noord-Brabant vlakbij het vestingstadje Grave…

 

Een zeelt uit de Raam...

 

In de Vispas

De Raamvallei is een afwisselend gebied met gemengd bos, weiden, akkers, struwelen, rietvelden en enkele vijvers. Het riviertje is in het midden ongeveer 2 meter diep en het water is voedselrijk. Vissen zoals de karper, zeelt, brasem, snoek en paling hebben hier hun stek gevonden. Het viswater staat op de lijst van viswateren die bij de Vispas horen. Tussen de twee vakantiehuisjes en het riviertje ligt ongeveer 60 meter tuin. Aan de overkant van het riviertje is een landbouwgebied.

 

 

Comfortabele huisjes...

 

 

 

Prachtig viswater en de kano onder handbereik...

 

Raamvallei

Deze huisjes in de Raamvallei zijn perfect voor iedereen die van rust, ruimte en het buitenleven houdt. De twee royale vakantiehuizen (Bakboord en Stuurboord) liggen in een diepe tuin die grenst aan het riviertje. Bij het riviertje is voor ieder huis een vlonder waar je kunt vissen en genieten van het uitzicht. Vanuit de tuin wandel of vaar je met de klaarliggende kano’s de Verborgen Raamvallei in, een natuurgebied dat vele kilometers ver strekt. Het vestingstadje Grave ligt 2 km verderop en Nijmegen en Den Bosch zijn dichtbij.

 

 

Viswater dat je deelt met de lokale bever...

Vloerverwarming

Ieder huis is met twee slaapkamers geschikt voor 2 tot 4 personen. Op verzoek kunnen er twee extra bedden bijgeplaatst worden. De huizen zijn gelijkvloers, hebben geen drempels, hebben extra brede deuren en een ruime toilet/douche gelegenheid. Mensen met een rolstoel kunnen er ook logeren. De huizen hebben vloerverwarming en een ventilatiesysteem. De ramen zijn van dubbelglas en ramen en schuifdeur zijn voorzien van horren. De schuifdeur van de woonkamer geeft toegang tot het eigen terras.

 

Meer weten? Kijk op de website en lees de details over deze fraai gelegen vakantiewoningen.

 

 

Je eigen visvlonder...

 

 

Op 60 meter van je huisje...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.