Nick Speed met zijn Octbox: een duurzame relatie

13 augustus 2019 | Redactie

Een seatbox die vrijwel zonder compromissen gebouwd is en uitblinkt op ieder terrein. Dat is de mening van  de gebruikers van de Octboxen van Nordik Tackle. De seatboxen zijn supersterk, stabiel en duurzaam en 100% vanuit het praktisch oogpunt van de (wedstrijd)visser ontwikkeld. Trotse bezitters van zo’n box willen ook niets anders…

 

Ook prima voor transport met verschillende wheelkits, deze D36...

 

Octbox D36

Neem Nick Speed, de Engelse wedstrijdvisser en auteur van Witvis Totaal magazine. Hij gebruikt de Octbox D36. Deze kist is ook voor transport langs de waterkant ideaal, met keuze uit twee wheelkits; een standaard en een XL set wielen. Wist je dat er meer dan 180 laspunten nodig zijn voor het maken van een Octbox platform en hoogteframe? En dat Octbox tussendoor continue nieuwe ontwikkelingen toepast wanneer er verbeteringen zijn op gebied van schroeven, draaiknoppen of verbindingen?

 

 

Superstabiel...

 

En prima op te laden voor transport...

Specificaties

Nick gebruikt soms ook het speciale outriggersysteem voor zijn D36, voor extra bereik. Deze is compatible voor zowel de D36 als de D25. Kijk maar eens op de Facebook-pagina voor de laatste toepassingen. Nieuwsgierig naar de specificaties van de D36 van Nick Speed, klik dan hier.

 

Klik hieronder om de video te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.