Resort de Arendshorst: topvakantie voor de vissers (met aanbieding!)

27 juli 2019 | Redactie

Weinig campings en resorts in Nederland kunnen wedijveren met de ligging van Resort de Arendshorst in Ommen als het om sportvissen gaat. Vanuit je vakantiehuisje, caravan of bungalowtent zit je in een paar stappen langs de Overijsselse Vecht en kun je de hengel uitgooien. Het visbestand is er dermate divers dat zowel witvissers, karpervissers als roofvissers er aan hun trekken kunnen komen.

 

Visvakantie aan de Vecht...

 

Accommodaties

Qua accommodaties kun je kiezen uit ruime kampeerplekken waar je de (bungalow)tent en caravan kunt neerzetten, of uit comfortabele bungavans; recreatiewoningen voor 2 t/m 6 personen.  Ook de voorzieningen zijn uitstekend op het resort, met horeca, speelvoorzieningen, winkel en kinderboerderij, terwijl je fietsen en kano’s kunt huren om de nabije omgeving te bewonderen. Wat direct opvalt zijn echter de sportvissers die  je langs het water van het resort aantreft. Het is na al die jaren geen geheim meer dat hier het mes aan twee kanten snijdt voor de vakantievierende hengelaar.

 

 

Fietsen en wandelen...

 

Het prachtige Vechtdal...

Afwisseling in stekkeuze

De Overijsselse Vecht is een echte rivier, waardoor de vangsten elke dag weer een verrassing zijn en je hier niet snel last zal hebben van ‘stekdressuur’ omdat de lichte stroming de vis in beweging houdt en nieuwe (trek)vis aanvoert. Bovendien biedt de 900 meter lange oever (!) van de Arendshorst meer dan voldoende afwisseling in stekkeuze.

 

 

Resort de Arendshorst: een oase van rust aan de Vecht...

 

 

De Vecht staat bekend om zijn windes...

 

En dat is een prachtige riviertrekvis...

Vis TV

In mei is de crew van VisTV nog op Resort de Arendshorst geweest, en ook al eerder zijn Ed en Marco te gast geweest langs de Vecht. In mei 2019 hebben Marco Kraal en Daniel Weijers  van Vis TV hier geslapen en gevist. De filmploeg van VisTV heeft het allemaal vastgelegd. De aflevering werd uitgezonden op zondag 7 juli en wordt herhaald op 1 september 2019 om 9.30 uur op RTL 7. Klik op onderstaande foto om de aflevering en foto's te bekijken.

 

 

Ook Vis TV kwam onlangs nog vissen op De Arendshorst, met Daniel Weijers en Marco Kraal...

(foto Frank van der Burg)

 

Speciale aanbieding

 In augustus nog een weekje, weekend of midweek ertussen uit om de hengel uit te gooien op deze unieke vislocatie? Profiteer dan nu van de volgende aanbieding:

 

Wanneer u één van de bungavans van het resort boekt voor een midweek of weekend tussen 9 augustus en 26 augustus 2019, ontvangt u €50,- korting. Als u een week reserveert in deze periode krijgt u zelfs €100,- korting! Er zijn nog enkele bungalows direct aan de Vecht vrij, dus reserveer snel met de lezersactie van deze website, onder benoeming of vermelding van Dé Karperwereld / Dé Roofvis / Zeehengelsport of Witvis Totaal.

 

Ook al is de vakantie in volle gang; een bezoekje, een visdag of (kort) verblijf op Resort de Arendshorst behoort altijd tot de mogelijkheden. Reserveer nu alvast je plekje voor de nazomer of de herfstvakantie! Kijk op www.arendshorst.nl of mail info@arendshorst.nl of bel tel: 0529-453248.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.