Slimax Amber Carp: bewezen topper voor vijver en kanaal

18 juli 2019 | Redactie

Heb jij al zo’n stevige hengel voor de karpervijvers om eens lekker uit je dak te gaan met grotere vissen? De Slimax Amber Carp is dan een goede keuze. Maar vergis je niet, het is ook gewoon een fijne kanaalhengel. Deze vaste stok van Garbolino kun je in 11,5 en 13 meter tegenkomen…

 

 

Een vechthengel voor de vijver, maar ook een topper voor het kanaal. Zeker in handen van Stephane Pottelet...

 

Slimax Amber Carp

De Amber Carp is de opvolger van de Slimax Emeraude Carp. Hij is lichter en strakker dan zijn voorganger, zonder aan kracht te verliezen. Hij is al enige tijd op de markt, maar daardoor kan gezegd worden dat hij zich meer dan bewezen heeft in de handen van topvissers en dus ook al enige populariteit heeft gewonnen.

 

 

In 11,5 en 13 meter...

 

Kanaalhengel

Doordat deze hengel zeer strak en licht is, en een super balans heeft, is deze hengel ook gewoon een mooie kanaalhengel in de hoogste categorie. Maar als je een echte tophengel zoekt voor de visserij op karper dan is dit ook de aangewezen stok. Een hengel die dus op heel veel fronten kan excelleren. Hij weegt 790/840 gram in de twee 11,5 meter uitvoeringen en 1080 gram in de 13 meter versie.

 

 

Barbeel, karper, brasem: dat zijn de vissen voor de Amber Carp...

 

Topsets

De Slimax Amber Carp heeft nog meer te bieden: naast de packs met de gewone topsets kan je deze hengel ook in een pack krijgen met de topsets van de Slimax Gold. Met deze topsets maak je de hengel nog strakker en lichter. Packs zijn er dus in diverse uitvoeringen, bij de diverse pole centers van Garbolino Nederland kun je alle informatie krijgen. 

 

 

 

Een netje vol 'crucians'...

 

Pole centers

De pole centers zijn: Bokoi – Susteren; Hengelsport JD floats – Melick; Baitbox – Veldhoven; Lauwe Hengelsport - Beneden Leeuwen; Zoo & Zo – Ede; Hengelsportcentrum Nijkerk – Nijkerk; Hengelsport Kruidenier – Haaksbergen en De Graankorrel - Oude Pekela.
 

 

Ook dit slag graskarpers krijg je gewoon binnen, zeker als je Vanda Kos heet...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.