Avid Carp: spodden en voeren voor de grootverbruikers

02 juli 2019 | Redactie

Voor het voeren van grote hoeveelheden voer met de korf, pult, spod, voerschep of spomb, moet je het goed en groots aanpakken, moet Avid Carp gedacht hebben bij het ontwikkelen van de Lok Down Bucket Stand. Deze voersteun waar je een emmer in kunt zetten, is zowel voor de witvisser als karpervisser bedoeld.

 

Eenvoudig, snel en doeltreffend voeren...

 

Avid Carp

De Lok Down Bucket Stand staat op uitschuifbare poten en zet je voeremmer meteen op heuphoogte om op de oever of zelfs in het water snel te kunnen voeren. Dankzij de sterke Lok Down Cam slippen de telescopische poten niet door, zelfs bij de zwaarste emmers.

 

Voeren volgens de ARBO-normen...

Foam Rest

De meeste rechthoekige emmers of Bait Tubs passen in de vorm van de Lok Down Bucket Stand. Aan de zijkant van de Stand is een Foam Rest om je (spod)hengel tegenaan te zetten terwijl je aan het voer bijvullen bent. Wordt geleverd met de drie afneembare banksticks.

 

Albergen

Woon je in het noorden of oosten van het land, klopt dan eens aan bij Voorhuis Hengelsport in Albergen. Deze is een nieuwe dealer van het merk Avid Carp en kan jou hiervan alles leveren. Kijk meteen op de website welke mooie acties er bij Voorhuis nog lopen!

 

 

Klaar voor het serieuze voerwerk...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.