Albatros: Top Level materialen voor de commercials

26 juni 2019 | Redactie

Het vissen op commercials is nog niet op het eind van de populariteit. Ook groothandel Albatros, exclusief verdeler van Top Level, heeft voor de vijverspecialisten prima materiaal en komt dit jaar met twee nieuwe series Top Level hengels voor deze vorm van visserij.

 

 

Top Level hengels en molens voor de commercials...

 

Top Level

De carbon Commercial Feeders hebben een parabolische actie met genoeg ruggengraat om zelfs karpers mee te drillen. Deze feeder zijn met hun 300 en 330 cm prima van lengte voor de vijvervisserij met korven of methodfeeders.

 

 

Pellet Waggler

De Pellet Waggler van Top Level meet 330 cm. Het is een carbonhengel met een supersoepele actie die een wijde range aan (waggler) dobbers aankan. De Pellet Waggler heeft een gevoerde reelhouder, SIC ogen, twee tips en EVA met kurken grepen.

 

Albatros

De Top Level hengels zijn perfect te combineren met de Top Level TL2000 en TL4000 front drag molens. Deze molens hebben 5 kogellagers, een ondiepe aluminium matchspoel voorzien van dubbel lijnclipsysteem en een extra grafieten reservespoel. De Top Level hengels hebben adviesprijzen henels vanaf €65,95 t/m €69,95. De adviesprijzen van de molens loopt vanaf €42,50.

 

Klik hier voor meer informatie of download de catalogus.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.