Positief gevoel bij ‘toekomst sportvisserij’ op Papendal

24 juni 2019 | Redactie

Op 22 juni werd op Papendal de themadag 'Toekomst van de sportvisserij' gehouden. Voor een flinke opkomst van bestuurders en andere belanghebbende uit de sportvisserij werd door middel van workshops, lezingen en discussies het thema tegen het licht gehouden, onder aansturing van organisator Sportvisserij Nederland.

 

Ruimte voor discussie op Papendal... (foto Sportvisserij Nederland)

 

Gouden erespelden

Met ver over de 200 bestuurders en sportvissers was het naast een prachtige opkomst een zinvol en voor herhaling vatbaar evenement waarbij geen onderwerpen geschuwd werden en er naast de kritische noot een positief gevoel ontstond. Voor de ex-hoofdredacteuren Pierre Bronsgeest en Peter Dohmen was er namens Sportvisserij Nederland een gouden erespeld voor hun verdiensten voor de hengelsport. Voor Peter Dohmen onder meer als algemeen hoofdredacteur van de magazines Zeehengelsport, Witvis Totaal, Dé Roofvis en Dé Karperwereld, en voor Pierre Bronsgeest als hoofdredacteur van Beet/Rovers en Karper.

 

 

Marjan van Kampen-Nauwen heeft op Papendal een verrassing voor zowel Pierre Bronsgeest als Peter Dohmen in de vorm van gouden erespelden van Sportvisserij Nederland (foto Rudy van Duynhoven / Beet)

 

 

Zinvolle en leerzame workshops en lezingen...(foto Sportvisserij Nederland)

 

Visparel

Voor wie nog twijfelt aan de toekomst van de hengelsport tenslotte een filmpje over de aanleg en inrichting van een schitterende visvijver in Vorden, waar vrijwilligers en leden van HSV De Snoekbaars in samenwerking met gemeente en andere partijen dit ‘pareltje’ realiseerden. Kijk voor meer info over een dergelijke aanpak op www.visparel.nl

 

Klik hieronder om het filmpje te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.