Nano Masterpiece feederhengels bij 70-jarig jubileum Balzer

14 juni 2019 | Redactie

Het merk Balzer bestaat 70 jaar en dat wordt gevierd met een boel nieuwe materialen. Ook voor de witvissers gaat dit jubileum niet zonder mooie cadeaus voorbij want met een nieuwe serie Masterpiece feederhengels die mede door Michael Zammataro en Julian Feuerlein zijn ontwikkeld met een blank van verfijnd Nano IM-12 carbon, is dit een range om bij stil te staan.

 

Een bijzondere hengelserie...

 

Nano Masterpiece

De ‘Nano Masterpiece’ editie, zoals deze serie genoemd wordt, blinkt uit in kwaliteit van carbon en afwerking. Het IM-12 carbon is zeer fijn van structuur en opbouw en dat betaalt zich uit in sterkte, actie en gewicht. De negen modellen hebben alle een IM-12 blank, Duplon gedeelde grepen, titanium SIC ogen en een Fuji molenhouder. Een van de highlights is de Light Feeder 60.

 

De Light Feeder 60...

 

Light Feeder 60

De Light Feeder 60 van Balzer, waarbij de ‘60’ verwijst naar het maximum werpgewicht, is een 355 cm lange tweedelige hengel, die slechts 188 gram weegt. De Light Feeder 60 wordt verkocht met twee 65 cm lange carbon tips met een diameter van 2,2 mm en een actie van 0,75 en 1,25 oz. De langere feeders in deze serie hebben allemaal 3,6 mm diameter van tips.

 

 

Het merk bestaat 70 jaar in 2019...

 

Accuraat

Het resultaat is een lichte en prachtig ‘ladende’ hengel die zeer accuraat inwerpt en een zeer fijne beetregistratie heeft. Een lichte feeder die op diverse viswateren ingezet kan worden; van commercials als methodfeeder tot aan groter buitenwater en kleinere rivieren voor de korte en middellange afstand.

 

Details van de 3-delige heavy feeder...

 

Links: de gedeelde Duplon greep...

 

M & M Hengelsport

In de serie zijn natuurlijk ook zwaardere feederhengels inbegrepen. Maar er is ook een lichtere die luistert naar de naam Ultra Light Feeder 30. Balzer wordt in ons land verdeeld door M & M Hengelsport. Meer details over de Nano Masterpiece serie vind je in de 2019 catalogus.

 

Klik hieronder voor filmbeelden van deze serie.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.