Guru Tackle verwelkomt Anja Groot

13 juni 2019 | Redactie

Het merk Guru is verheugd te kunnen melden dat drievoudig wereldkampioene Anja Groot het Guru team komt versterken! Na 13 jaar gevist te hebben voor het merk JVS, gaat zij de uitdaging aan met Guru.

 

Anja Groot: 'tijd om mij nog verder te ontwikkelen...' 

 

Ambassadrice

‘Anja kan gezien worden als een ware ambassadrice voor de sport waarin zij een veel betekent voor de jeugd en regelmatig te gast is bij programma´s, evenementen en shows. Maar buiten dat kan ze gezien worden als de beste vrouwelijke visser ter wereld. Haar ongeëvenaarde prestaties op wereldniveau in combinatie met haar gedrevenheid en karakter maken haar tot een perfecte ambassadrice voor Tackle Guru,’ aldus het persbericht.

 

 

Anja schept een mooie brasem in haar nieuwe Guru outfit...

 

Unieke kans

Anja Groot: “Ik ben enorm trots op deze unieke kans die Tackle Guru mij heeft geboden en  heb deze dan ook met beide handen aangegrepen. Als er een merk binnen de hengelsport is dat voor mij met kop en schouders boven de concurrentie uit steekt dan is het Tackle Guru. Ik heb 13 jaar lang met veel plezier voor het merk JVS gevist en ben dan ook enorm dankbaar voor de ondersteuning die mij jarenlang geboden is. Nu is het echter tijd geworden om mij nog verder te ontwikkelen en ik denk dat Tackle Guru hiervoor de perfecte partner is!”

 

Column

In magazine Witvis Totaal kun je elke twee maanden de avonturen van Anja Groot lezen in haar leerzame column, en gaat ze in op de technieken, voerstrategieën en de gekozen aanpak in wedstrijden.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.