Garbolino: nieuw Pro G Match trio vaste hengels

30 mei 2019 | Redactie

Een nieuw drietal vaste hengels bij Garbolino luistert naar de naam Pro G Match 1, 2 en 3. Dit ervaren Franse merk kun je op witvisgebied niks meer wijs maken en ontwikkelt in hoog tempo knappe materialen als viskisten, vaste hengels, aasplateaus en dobbers. De Pro G Match komen in diverse lengtes meter met voorgemonteerde teflon topbusjes.

 

Drie mooie nieuwe Gabolino hengels...

 

Pulla kits

De drie onderscheiden zich op het oog van elkaar door de kleurvlakken en letters. Die zijn bij de Pro G Match 1, 2 en 3 respectievelijk blauw, groen en rood. Er zijn packs verkrijgbaar met 4.2 en 5.6 meter topsets en tevens kun je er Pulla kits bij aanschaffen.

 

De  Pro G Match 1 is er in 11,5 of 13 meter...

 

Pro G Match 1

De Pro G Match 1 is een 11,5 of 13 meter stok met een zeer sterke IM carbon constructie. Een robuuste hengel in 8 delen voor het commercial werk op F1 en grotere karpers, witvis en zeelten. Hij wordt geleverd in een plastic tube. Ook als pack verkrijgbaar met twee K3 kits, twee cupping kits, cups, mini extension en foedraal.

 

De Pro G Match  3...

 

 

De Pro G Match 2...

 

IM carbon

Ook de Pro G Match 2 is 11,5 of 13 meter lang. Deze stok heeft eveneens een IM carbon constructie en heeft een zeer licht gewicht met een strakke actie, en een verwijderbare top. Ideaal voor het vissen op witvis op kanalen en vijvers. Geleverd met een tube en als pack, gelijk aan de Pro G Match 1. De de Pro G Match 3 is eveneens een topkwaliteit hengel van IM carbon. Hij meet 10 of 11,50 meter en je koopt hem inclusief driedelig topset van 420 cm, mini-verlengdeel en een foedraal.

 

Klik hier voor meer informatie en volg de Nederlandstalige Garbolino pagina op Facebook voor meer Garbolino topmateriaal voor de recreant en wedstrijdvisser!

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.