Sonubaits Worm Fishmeal: veelzijdig voertje

29 mei 2019 | Redactie

De basis van dit bijzonder Worm Fishmeal grondvoer van Sonubaits wordt gevormd door gedroogde wormen, vismeel en gemalen pellets. De gedroogde wormen vergroten de smaak en zorgen voor een hoge aantrekkingskracht op alle soorten witvis van brasem tot voorn, maar vooral ook zeelt.

 

Topvisser Mick Vials is een veelgebruiker van de Worm Fishmeal...

 

Natuurlijke ingrediënten

Dit bijzondere lokvoer is te gebruiken voor praktisch iedere vissoort dankzij het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Of je nu vist met de vaste hengel, matchhengel of (method)feederhengel. Je kunt de Worm Fishmeal in de voerkorf stoppen, cuppen of voerballen van maken. Voeg water toe en je ziet de gedroogde deeltjes worm weer ‘re-hydraten’. De geur van de wormen maakt iedere vis gek.

 

 

Stop het in je voerkorf, maak er voerballen van of ga ermee cuppen...

 

Prachtige mix

Topvisser Mick Vials (feederteam Engeland) is een fan van de Worm Fishmeal: ‘Een prachtige mix voor de feeder. Ik gebruik het vooral op openbaar water, samen met geknipte wormen, en het heeft me nooit in de steek gelaten, zowel in de UK als in Europa.’

 

 

Wat de vis allemaal doet om aan het voer te komen...

 

Tip

Nog een tip: de Worm Fishmeal is misschien wel het beste voer voor je voerkorf in combinatie met (een stukje) worm aan de haak of hair. In Light of Dark, verpakt per 2 kg en gezien bij Tackleshop.nl.

 

 

Let ook op de handige rating voor kleefkracht en structuur van elk voertje op de Sonubaits website..

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.