Upgrade: vier nieuwe barbeelhengels van Korum

20 mei 2019 | Redactie

Acht jaar geleden lanceerde Korum zijn Barbel hengelserie. In die acht jaar tijd is de range een bestseller geweest, maar nu werd het tijd voor aanpassingen omdat er zoveel betere materialen en carbon voorhanden zijn gekomen. De vier nieuwe uitvoeringen zien er gelikt uit en hebben een perfecte actie gekregen.

 

Vier beauties voor een prachtige vissoort...

 

Korum Barbel rods

De huidige barbeelvisser wil lichte hengels en sterk carbon met de beste materialen en componenten. Korum heeft dat geregeld. De nieuwe Barbel rods – tweedelig in twee gelijke delen - sterke SIC geleideogen, slanke solide kurken grepen en opvallende witte tips voor betere detectie van aanbeten.

 

 

Barbel upgrade...

 

Mooie kurken grepen en witte tips met speciaal anti-frap topoog.....

 

Vier uitvoeringen

De vier uitvoeringen zijn:

  • Een 11 voets (330 cm) 1.75 lb hengel; perfect voor kleinere rivieren en grote barbeel. Maximaal werpgewicht 5 oz. (ongeveer 140 gram) voor 8-15 lb lijnen.
  • Een 12 voets (360 cm) 1.75 lb hengel – een fraaie allrounder. Maximum werpgewicht ongeveer 140 gram voor 8-15 lb lijnen.
  • Een 12 voets (360 cm) 2 lb hengel – perfect voor het zwaardere werk met maximum werpgewicht van ongeveer 165 gram. Line rating 10–18 lb.
  • Een 13 voets (390 cm) 2.5 lb hengel – dé barbeelhengel voor afstanden met zware voerkorven tot aan ongeveer 225 gram. Line rating 10-18 lb.

Ben je een barbeelliefhebber en wil je aan de slag op kleine of grote rivieren, dan is nu de tijd aangebroken om aan de slag te gaan met een van de nieuwe – zeer betaalbare - Barbel rods van Korum.

 

Klik hieronder om een video te bekijken over deze nieuwe hengels.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.