Fish Inn: Leon & pa Haenen op barbeel naar de Grensmaas - blog

15 mei 2019 | Redactie

Het team van hengelsportspeciaalzaak Fish Inn uit Venlo kent met pro-staffers als Jo Mebis, Thomas Sintobin, Wiljo van Daalen en Leon Haenen sportvissers die met regelmaat hun visverslagen, tips & trucs delen op de website van Fish Inn. De nieuwe blog van Leon Haenen kun je nu ook lezen. Leon schrijft over een dagje barbeelvissen met zijn vader op Vaderdag…

 

Aan de Grensmaas...

 

Grensmaas

“Een kort telefoontje met de mannen van Fish Inn in Venlo leerde me dat de Korum Double Rod River Tripod op voorraad lag. Snel even vanuit mijn laatste afspraak erheen gereden om deze Korum hengelsteun op te halen. De mijne was onvindbaar….chaos…...in mijn hoofd.  Tevens een liter of twee maden meegenomen want ik ga dit weekend op barbeel vissen aan de Grensmaas, samen met mijn pa. Een bakje koffie later stap ik tevreden in mijn auto.

 

 

Een mooi Vaderdagcadeau voor de 79-jarige... 

 

Status Quo

Als ik pa de dag erna ophaal is het al 9 uur. Vroeg opstaan en vertrekken is er bij de 79-jarige niet meer bij. Ik heb er alle respect voor en pas mijn vistijden met alle liefde aan op zijn levensstijl. Zijn humeur is opperbest te noemen en voordat ik er erg in heb schalt ‘Roll over lay down’  van Status Quo snoeihard in de auto. We zijn vertrokken! Hatsekidee!”

 

Het complete verslag lees je hier...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.