Alan Scotthorne zondag 5 mei in Raamsdonksveer

05 mei 2019 | Redactie

Alan Scotthorne reisde deze week vanaf zijn woonplaats Rotherham in het noorden van Engeland naar Nederland en België om een aantal mediaopnames te maken en hengelsportwinkels te bezoeken tijdens zijn reis. In de toekomst hoopt Alan nog meerdere winkels te kunnen bezoeken in Nederland.

 

Alan Scotthorne vist zondag 5 mei in Raamsdonksveer...

 

Raamsdonksveer

Nadat Scotthorne afgelopen vrijdag een bezoek bracht aan Hengelsportcentrum Nijkerk, is hij zondag 5 mei samen met Witvis Totaal auteur Maurice Prijs de hele dag vissend te zien bij Hengelsport Fauna te Raamsdonksveer. De twee vissen op de locale Nion-plas.

 

 

Drennan

Een leuke gelegenheid om eens kennis te maken met deze legendarische wedstrijdvisser en vijfvoudig wereldkampioen en hem vragen te stellen over zijn visserij. Natuurlijk is Alan ook bekend als één van de stuwende krachten achter de ontwikkeling van het Drennan assortiment en kan hij ook hierover alle vragen beantwoorden.

 

Tenslotte zal Alan op 6 mei ook een bezoek brengen aan JD floats te Melick van 9.00 uur tot 10.30 uur en aan Hengelsport Bokoi te Susteren van 11.00 uur tot 12.30 uur.

 

 

 

Ook Maurice Prijs kun je zondag in actie zien naast Alan Scotthorne...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.