Messi en Ronaldo kopje onder met Timm’s

01 mei 2019 | Redactie

In Ermelo op de Veluwe kun je niet alleen als sportvisser aan je trekken komen, want met de grote zaak van Kampeerwereld Hendriks op het adres Harderwijkerweg 183 gaat er letterlijk een wereld voor je open. Dat binnen deze zaak een zeer goede hengelsportwinkel is gevestigd, weten steeds meer mensen.

 

De Messi van Timm's; een sterke inline dobber...

 

Korting

Een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen, zeker omdat er tot 12 mei op vrijwel alles uit de hengelsportzaak 10% korting wordt gegeven. Hendriks Hengelsport is een van de winkels waar je veel dobbers van Timm’s kunt aantreffen.

 

 

De Ronaldo van Timm's in de fraaie marmerkleuren....

 

Champions League

Timm’s (verdeeld door M&M Hengelsport) bedient niet alleen de recreant, maar ook de wedstrijdvisser. En niet alleen het vissen met de vaste stok, maar ook de andere disciplines binnen en buiten de witvisserij. En omdat we deze weken nogal in voetbalsferen zitten in verband met de spannende eindfase van de Eredivisie en de Champions League, laten we als voorbeeld enkele aansprekende Timm’s dobbers met voetbalnamen zien.

 

Kennen we Harris nog? Deze mooie wedstrijddobber is vernoemd naar Harris Huizingh, de voetballer van Veendam, Heerenveen, maar vooral FC Groningen, die zelf een fanatieke wedstrijdvisser is...

 

Ermelo

Wil je dus nog profiteren van de 10% korting bij Hendriks Hengelsport, ga dan eens een kijkje nemen in Ermelo, of plaats je bestelling online!

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.