Zwevende Speedy’s Washters van Dynamite Baits

16 april 2019 | Redactie

Voor dit jaar heeft Dynamite Baits in samenwerking met topvisser en Witvis Totaal auteur Nick Speed een nieuwe range aan mini-wafters uitgebracht voor de witvissers en karpervissers. De zwevende haakaasjes (ideaal voor aan de baitband) verschijnen onder de naam ‘Speedy’s Washters’ bij Dynamite Baits.

 

Een mooi zwevend aasje voor minder argwaan bij de vis...

 

 

In oranje, geel en bruin...

 

Washters

Speedy’s Washters verschijnen in drie kleuren en de twee maten 5 en 7 mm. De gewichtloos in het water zwevende wafters zijn bekend in de karpervisserij, maar betreden op deze manier ook de witviswereld. Deze haakaasjes hebben een dumbell vorm waardoor ze prima in een baitband geklemd kunnen worden bij het method- of feedervissen, maar door hun duurzaamheid ook bevestigd kunnen worden aan een bait spike of een hair-rig.

 

 

In nauwe samenwerking met Nick Speed gemaakt...

 

 

Uitgewassen

De Washters van Dynamite Baits zijn verkrijgbaar in de ‘uitgewassen’ kleuren roze, geel en bruin (pellet imitatie) in doorzichtige potjes. Elke versie heeft zijn eigen unieke flavours en attractors. In de potjes zit naast het haakaas ook een kleine flacon met booster voor extra attractie.

 

Klik hieronder voor een video van de hookbaits.

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.