GNT X36: het verrassende topstation van Trabucco

13 april 2019 | Redactie

Groothandel Arca kan in zijn showroom niet alleen de gehele range aan Fix2 stations en viskisten herbergen, maar weet met enkele juweeltjes van Trabucco eveneens enkele Italiaanse toppers op gebied van visstations te kunnen leveren aan de hengelsportwinkels. De GNT X36 is daarbij het model dat vooral de harten van wedstrijdvissers sneller laat kloppen.

 

De GNT X36 topper van Trabucco...

 

Trabucco

De Trabucco GNT X36 markeerde een mijlpaal bij Trabucco, want het merk kwam ondanks zijn ruime ervaring nooit eerder met een uitgebreid aluminium station dat zich meteen kon meten met andere merken. De term X36 staat voor de 36 mm poten. De 36 mm poten geven grote stabiliteit. De GNT X36 kwam meteen uit in drie verschillende kleuren en is er sinds vorig jaar ook in een Lime versie.

 

 

Ook met wheel kit (rechts)...

 

Draaiende knoppen

Opvallend aan de kist zijn, naast het schitterende design, de draaiknoppen die volgens het 180 graden concept werken. Je kunt de knoppen daadwerkelijk rondom de buizen draaien om ze vast te zetten op de positie die jij wil. Handig om lastige uitsteeksels te voorkomen en natuurlijk handig bij transport.

 

Roterende draaiknoppen...

 

Optionele poten met andere moddervoetjes...

 

Modderpoten

De kist heeft zes poten, waarvan er vier telescopisch zijn. De uitschuifbare bodemplaat is van aluminium. De standaard modderpoten onder de poten kunnen vervangen worden door andere (optionele) modellen die een andere grip bieden op andere ondergronden, zoals rvs modellen met meer grip voor hellingen. Direct onder het gel gevulde zitkussen is een 4 cm diepe lade, en een 2 cm diepe zijlade. Daaronder een 4 cm middenlade en een 2 cm diepe onderste lade.

 

Multi accessory arm...

 

Opties

Onder de optionele accessoires zijn tal van handige en comfortabele materialen om de kist helemaal naar wens af te stellen, zoals andere zitkussens (ook de roterende van de Genius reeks), een trolleykit voor de mobiliteit, front pole bars, allerlei ladenvarianten, feederarm en connecties voor paraplu, leefnet, aastafels etcetera.

 

Meer weten? Kijk hier op de Arca site voor de catalogus en details.

 

Met twee connectors voor 25 en 30 mm buizen...

 

 

Keuze genoeg aan accessoires

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.