Maver: traditie en innovatie samen levert de beste lijnen

05 april 2019 | Redactie

Sinds Evezet het Italiaanse merk Maver onder dak heeft, is er hernieuwde belangstelling voor dit ervaren merk en is de focus gericht op de vaste hengels, feederhengels en accessoires. Wat nog wel eens over het hoofd gezien wordt, zijn de kwaliteitslijnen die het merk sinds jaar en dag uitbrengt.

 

Een betrouwbare M-VR voor je onderlijnen...

 

Smart TT

Zo is de Maver Smart TT al jaren lang een lijn die door specialisten geroemd wordt. Een perfecte vaste maar ook werpmolen lijn met zeer goede allround specificaties, die in het verleden al met succes werd gebruikt door Team Evezet. In combinatie met Maver SLR als onderlijnmateriaal een ideale combinatie.

 

 

Een vertrouwde lijn van Maver...

 

Stone River

Maar Maver zit ook niet stil en ontwikkelt elk jaar nieuwe materialen die een verbetering opleveren. Naast een nieuwe Stone River snelzinkende mono hoofdlijn is er ook een nieuwe Dualband mono uitgebracht als hoofdlijn. De laatste is een sterke lijn die verkregen werd door twee soorten mono met elkaar te verenigen.

 

Nieuw dit jaar...

 

M-VR range

Ook de reeks monolijnen onder het label M-VR vallen op bij Maver. Er zijn in deze serie twee hoofdlijnen met de M-VR Feeder Mono en M-VR Reel Mono. Voor de onderlijnen heeft Maver de M-VR Rig Mono en Hooklength als troeven voor de wedstrijd- en recreatievisser. Japanse lijnen die in Italië worden opgespoeld. Meer weten over het lijnenaanbod van Maver? Klik dan hier voor de Engelstalige catalogus.

 

Klik hieronder om een filmpje met Tommy Pickering van de Maver mono range te bekijken.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.