Zammataro Voorn: de klassieker met de volle prijzenkast

02 april 2019 | Redactie

Een voer als de Voorn van Zammataro is bij uitstek een gericht middel om werkelijk veel voorn in je net te krijgen. Het werd door Michael Zammataro samengesteld en geldt als een van de klassiekers binnen het assortiment. Ook op schraal water zijn hier prachtige resultaten mee behaald. Tweemaal ging Zammataro ook met de eindzege bij de ‘Interpol’ op het Julianakanaal aan de haal dankzij de Voorn.

 

De klassieker met de vele overwinningen...

 

Zammataro

De Voorn (Rotauge in Duits) van Zammataro is samengesteld uit diverse zwaardere meelsoorten en kruiden. Het is een voer met een gemiddelde kleefkracht en felbruine kleur. Tot aan de dag van vandaag is de Voorn een zeer goede ‘klassieker’ die zich keer op keer bewijst op kanalen en in havens.

 

 

Hennep

Om het voor verschillende dieptes te gebruiken kun je het naar wens aanvullen met ofwel HWP paneermeel of PV1-Collant om het compacter te maken. Als aanbeveling geldt om bij dit voer versgemalen hennep of geroosterde hennep toe te voegen. Gezien bij Hendriks Hengelsport in Ermelo.

 

 

Meer recepten om Zammataro voornvoer te mixen lees je hier. In ons land wordt Zammataro verdeeld door groothandel M&M Hengelsport.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.