Veelzijdige Mk18 Pole Roller van Octbox

31 maart 2019 | Redactie

In het witviswereldje zijn de Octbox producten van Nordik Tackle onomstreden. De naam die Octbox heeft opgebouwd met haar robuuste en stabiele zitstations, geeft ook de afgeleide producten en accessoires veel vertrouwen bij de afnemers. Zo is ook de Octbox Mk18 Pole Roller een gewild item.

 

Geen steile wand is de steil voor deze roller...

 

Deze huidige Pole Roller van Octbox is een upgrade van de hiervoor bestaande roller. Met zijn onafhankelijk van elkaar bewegende telescopische poten kun je deze roller eenvoudig op elke geaccidenteerde ondergrond plaatsen, hoe ongelijk en hoe hobbelig ook.

 

 

Een fraai product met tal van configuratie-mogelijkheden...

 

Geribbeld

Het witte chassis van de roller van Octbox is samengesteld van een aluminium legering. Er is keuze uit een enkele of een dubbele roller. Het materiaal van de rollers is geribbeld, zodat je meer controle hebt bij het achteruit steken van de vaste hengel.

 

Spikes

De poten zijn uitgevoerd met spikes, zodat je hem zelfs op een schuine ondergrond kan vastpinnen. Je kunt deze roller zelfs op een zeer schuine helling stabiel zetten door de voorpoten in de grond te steken op het laagste punt, en de achterste poten in de helling te pinnen met de spikes. Elke poot kan daarbij dankzij een draaimoer in een individuele stand gezet worden. 

 

Kijk hier voor meer info op de website van Nordik tackle.

 

 

Op zulk terrein voel deze roller zich thuis...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.