Preston’s Supera Large Bait Bag: slijtvast en afwasbaar

17 maart 2019 | Redactie

De grote Supera Large Bait Bag is een nieuwe tas uit de Supera serie luggage van Preston Innovations. De tas heeft een harde bodem en een groot hoofdcompartiment. Slijtvast en afwasbaar. Gezien bij Voorhuis Hengelsport in Albergen.

 

Met harde bodem tegen vochtindringing...

 

Supera Large Bait Bag

In deze compact aastas bevinden zich aan de zijkant nog eens twee vakken die gebruikt kunnen worden voor onder andere potjes met haakaas, en ook aan de lengtezijde is een zijvak voor allerlei extra bergruimte. De hoge kwaliteit van de Supera tassen range is perfect voor de huidige moderne visser. De tassen zijn gemaakt van makkelijk afwasbaar 840D polyester wat ook nog eens zeer slijtvast en duurzaam is.

 

 

Veel Preston bij Voorhuis in Albergen...

 

Voorhuis Hengelsport

De afmetingen van de Supera Large Bait Bag zijn 30 cm hoog, 64 cm lang en 35 cm breed. Van het merk Preston Innovations vind je bij de witvisspecialisten van Voorhuis Hengelsport nog veel meer. Onlangs is de wand met producten en kleinmaterialen van dit merk vernieuwd en nog groter gemaakt in de gezellige winkel in Albergen. En je weet: als Albergen even te ver is, kun je altijd nog via de webshop bestellen.

 

 

Een nieuwe en grotere Preston-wand bij Voorhuis Hengelsport...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.