Vierde beurs Hengelsport Sappemeer zondag 17 maart

15 maart 2019 | Redactie

Dit weekend staat voor zondag 17 maart de hengelsportbeurs van Hengelsport Sappemeer weer gepland. Deze prachtige seizoensopener is voor het noorden van het land inmiddels een bekend evenement met liefst vijf zalen vol hengelsportmaterialen, standhouders en een aparte extra grote tent voor de vaste stokken in De Kern in Hoogezand!

 

Aaanstaande zondag tussen 11 en 17 uur in Hoogezand...

 

Vierde beurs

Hengelsport Sappemeer houdt deze beurs inmiddels voor de vierde keer. Met de medewerking van verschillende groothandels, promotieteams en verenigingen en het eigen wedstrijdteam Evezet  Hengelsportsappemeer, aangevuld met trouwe vrijwilligers, zetten Otto en Cobi Ketelaar van Hengelsport Sappemeer weer hun beste beentje voor. De entree is € 2,50 per persoon. Kinderen t/m 14 jaar mogen gratis naar binnen en kunnen gratis een tuigje maken.

 

 

Vast vergelijken: dit jaar in een extra grote tent...

 

 

Prima catering

Er zullen veel nieuwigheden te zien zijn en voor de witvissers is er veel informatie met voerdemonstraties en natuurlijk de prachtige vaste stokken die te zien en te voelen zijn. In vergelijking met voorgaand jaar zijn er nog meer merken en standhouders te zien dus dat belooft wat. Voor de inwendige mens is er de prima catering van De Kern zelf en ook ‘t Viskarretje is weer aanwezig met gezonde vis.

 

Wijkcentrum De Kern is te vinden aan de Rembrandtlaan 72a, 9601 XD in Hoogezand. De beurs is 17 maart te bezoeken tussen 11 en 17 uur.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.