Speedmesh: het Guru PVA voor de witvissers

12 maart 2019 | Redactie

PVA in de witvisserij? Waarom niet, moet Guru gedacht hebben. Omdat steeds vaker de grenzen tussen karpervisserij en witvisserij wegvallen, komt ook het PVA om de hoek kijken; vooral die handige netjes waar je voer in kunt verpakken dat - eenmaal in het water - oplost en vrijkomt…

 

Het Speedmesh PVA-systeem van Guru...

 

Speedmesh

Het supersnel smeltende PVA-systeem van Guru heet Speedmesh en is direct klaar om gebruikt te worden. Het betreft een speciaal voor Guru samengesteld PVA, wat zich onderscheidt door de hoge oplosbaarheid in vergelijking met andere PVA-producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Met behulp van Speedmesh kun je zeer compact en effectief bijvoeren, ook wanneer je slechts een paar pellets wil bijvoeren. 


 

 

Scheppen maar...

 

 

En dichtknopen...

 

Hengelsport Hendriks

De Guru Speedmesh wordt geleverd met een tube waaraan een scheplepel bevestigd zit, zodat je los voer gemakkelijk kunt opscheppen. Verder krijg je bij dit systeem een stamper waarmee je mooie strakke PVA-sticks en -netjes kunt maken. Hoe strakker de PVA-stick is, des te sneller en explosiever de PVA oplost en jij dus effectief aan het vissen bent. Het hele systeem wordt geleverd in een waterdichte, van een schroefdop voorziene koker, die ervoor zorgt dat het PVA optimaal beschermd. Gezien bij Hengelsport Hendriks in Ermelo, onderdeel van Kampeerwereld Hendriks.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.